≫ 

On je "zabranjeno voće", ali vi ste se zaljubili: Šta raditi u toj situaciji?

Ljubavni trougao je večiti problem čovečanstva

  • 12
razvod, raskid, preljuba

Foto-ilustracija: Pixabay

Srce se ne može ogrančiti. Možete vi staviti kočnicu na svoje misli jer je on zauzet, ali to ne može predefinisati vaše emocije. I očas posla, zaljubite se u njega - onog "zabranjenog" jer "ne bi trebalo" ni da pogledate nekog ko je u vezi, oženjenog i sl.

Nepotrebno je reći da ovi komplikovani statusi i preljube obično vode do zbrke i posledica po troje, ali to je večiti problem ljubavnog trougla.

Ako ste u kasnim dvadesetim, posledice obično nisu toliko ozbiljne. Ako je zaljubljenost takva da je ne možete ni savladati, ni zadržati u sebi, niti njome upravljati, onda premerite vezu u kojoj se nalazite. Možda je to poslednja šansa da raskid prođe bezbolno i konačno budete sa nekim ko vas u potpunosti ispunjava.

Ako ste u svojim tridesetim godinama, vrlo je verovatno da oboje već imate brak i/ili dete iza sebe zbog čega se stvari komplikuju - posledice su ozbiljnije, a on takođe mora da ostavi iza sebe nešto daleko ozbiljnije od devojke, što znači da deo onoga što je ostavio uglavnom nosi. Možda mu je višegodišnja posvećenost dosadila, možda sa vama ne želi brak ,možda ga je bivša prisiljavala da se venčaju. Da li ste spremni da živite sa duhovima prošlosti? Da li ćete podneti ako vas ostavi i vrati se bivšoj?

Ako imate preko 40 godina verovatno ćete se suočiti sa razvodom, kreditima i puno nepotrebnih stvari koje morate da uzmete u obzir, da biste bili u vezi sa drugim muškarcem. Nakon 40. godine u većem ste riziku od obaveza svog partnera nego od nestabilnosti njegovih emocija. Iako su ovo mali detalji, oni su prilično ozbiljni na praktičnom nivou - kada mora da vidi decu vikendom, kada treba da plati kredit bivšoj supruzi, itd, itd.

Ostavljamo po strani moralni deo, jer jednostavno postoje žene koje mogu sebi da priušte da postanu druge, a postoje žene koje sve i da žele to nikada neće moći da iznesu - sve je stvar temperamenta.

Ipak, nije sve tako crno. Moguće je da je muškarac u kog ste se zaljubili sa pogrešnom ženom i kada ti odlučiš da uzmeš stvar u svoje ruke u bilo kojoj životnoj dobi, sve će biti dobro ako je iskreno. Ono što vi treba da uradite jeste da pratite svoje srce i da uvek u malom mozgu imate sve ovo što smo vam gore naveli.

Ljubav nije sigurna luka.

Video: Šta je Topalku prorekla vidovnjakinja?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    19. novembar 2019 | 04:48

    Natasa jos uvek te volim!

  • Ma idi

    19. novembar 2019 | 08:26

    Ako je u pitanju on onda je banana.

  • 😊😉☺😍😃😘BB

    19. novembar 2019 | 07:36

    Zena koja vredi nikada nece biti sa ozenjenim. A ako se zaljubi ona ce se potruditi da taj muskarac sam shvati da treba da ostavi proslost da bi bio srecan sa njom. Ako ne shvati ona ide dalje bez njega i uziva u svom zivotu nasmejana i srecna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA