• 12

On je "zabranjeno voće", ali vi ste se zaljubili: Šta raditi u toj situaciji?

Ljubavni trougao je večiti problem čovečanstva

  • 12

Srce se ne može ogrančiti. Možete vi staviti kočnicu na svoje misli jer je on zauzet, ali to ne može predefinisati vaše emocije. I očas posla, zaljubite se u njega - onog "zabranjenog" jer "ne bi trebalo" ni da pogledate nekog ko je u vezi, oženjenog i sl.

Nepotrebno je reći da ovi komplikovani statusi i preljube obično vode do zbrke i posledica po troje, ali to je večiti problem ljubavnog trougla.

Ako ste u kasnim dvadesetim, posledice obično nisu toliko ozbiljne. Ako je zaljubljenost takva da je ne možete ni savladati, ni zadržati u sebi, niti njome upravljati, onda premerite vezu u kojoj se nalazite. Možda je to poslednja šansa da raskid prođe bezbolno i konačno budete sa nekim ko vas u potpunosti ispunjava.

Ako ste u svojim tridesetim godinama, vrlo je verovatno da oboje već imate brak i/ili dete iza sebe zbog čega se stvari komplikuju - posledice su ozbiljnije, a on takođe mora da ostavi iza sebe nešto daleko ozbiljnije od devojke, što znači da deo onoga što je ostavio uglavnom nosi. Možda mu je višegodišnja posvećenost dosadila, možda sa vama ne želi brak ,možda ga je bivša prisiljavala da se venčaju. Da li ste spremni da živite sa duhovima prošlosti? Da li ćete podneti ako vas ostavi i vrati se bivšoj?

Ako imate preko 40 godina verovatno ćete se suočiti sa razvodom, kreditima i puno nepotrebnih stvari koje morate da uzmete u obzir, da biste bili u vezi sa drugim muškarcem. Nakon 40. godine u većem ste riziku od obaveza svog partnera nego od nestabilnosti njegovih emocija. Iako su ovo mali detalji, oni su prilično ozbiljni na praktičnom nivou - kada mora da vidi decu vikendom, kada treba da plati kredit bivšoj supruzi, itd, itd.

Ostavljamo po strani moralni deo, jer jednostavno postoje žene koje mogu sebi da priušte da postanu druge, a postoje žene koje sve i da žele to nikada neće moći da iznesu - sve je stvar temperamenta.

Ipak, nije sve tako crno. Moguće je da je muškarac u kog ste se zaljubili sa pogrešnom ženom i kada ti odlučiš da uzmeš stvar u svoje ruke u bilo kojoj životnoj dobi, sve će biti dobro ako je iskreno. Ono što vi treba da uradite jeste da pratite svoje srce i da uvek u malom mozgu imate sve ovo što smo vam gore naveli.

Ljubav nije sigurna luka.

Video: Šta je Topalku prorekla vidovnjakinja?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Tantor

    Zatrudnis.

  • 🦃

    Jasam se zaljubila u građevinca

  • Mimi

    Naravno ne treba sebi dopustiti da se desi zaljubljenost u koliko je neko zauzet. Bolje sebi staviti kočnicu i gledati tu osobu kao ne moguću opciju. Svako ko je zauzet a zaljubi se u drugu osobu ta će osoba uvek biti labilna i možda se zaljubiti u treću,četvrtu... Postujte svoj brak i ne stavljajte sebi tu opciju da se možete zaljubiti u drugu osobu. Neka vam bračni drug bude kao jedan jedini na svetu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima