≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je strejt sve dok je žena pasivni igrač u analnom seksu, ali šta je kada je obrnuto?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dilema mnogih muškaraca

  • 13

Dok većna muškaraca žarko želi analni seks, većina žena ga sistematski izbegava. Glavni uzrok je bol, ali i pitanje higijene i polno prenosivih bolesti.

Ako želite pak, da isprobate analnu penetraciju, važno je da imate puno lubrikanata kojima ćete, naravno prvo nadražiti područje anusa, posebno uz pomoć seks igrački, kao što su analne kuglice.

Što se tiče muškaraca, oni vole analni seks samo ako su aktivni igrač u njemu. Ukoliko bi čak i probali da budu pasivni, te da ih žena zadovolji nekom od igračaka boje se da bi bili okarakterisani kao homoseksualci.

Ljubav, Seks, Analni seks, TAMABEPA Foto-ilustracija: Profimedia / U biološkom smislu, analni seks nema funkciju, ali može da bude veoma uzbudljiv

To, međutim, ne znači da je muškarac homoseksualac.

Seksualnu orijentaciju podrazumeva seksualna privlačnost ka određenom polu. Možda će proći godine da shvatimo koja je naša seksualna orijentacija. Ali, ako muškarca privlači žena sa kojom želi da se igra i isproba analni seks u pasivnoj ulozi, to ga ne čini homoseksualcem, ističu stručnjaci.

Bilo kako bilo, analni seks svakako mora da se konzumira bezbedno, pa imajte na umu da je najbolje da ga probate sa dugogodišnjim parterom i tako izbegnete lak prenos HIV-a, hlamidije, sifilisa, HPV-a i hepatitisa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobrila

    25. novembar 2019 | 23:48

    Meni moj trazio analni seks,ja mu kazem ok ali prvo tebi da nabijem vibrator u guzicu da vidis kako je.Od tada mi vise ne pominje tu bljuvotinu.A otvoreno sam mu rekla ako bas voli toliko analni neka nadje neku prakljacu I zadovolji sebe.Ja da trpim bol da bi njemu udovoljila , taj film nece da gleda.

  • Iskren

    25. novembar 2019 | 23:45

    Probao, ispunio zelju curi i dalje sam muskarcina glupost ,riba me tucala ,mocno, kako je samo uzivala.

  • Maja

    26. novembar 2019 | 07:35

    Ja decku nekad stavim prst u guzu dok ga oralno zadovoljavam, procitala sam u jednom magazinu da im je tu neka specijalna tacka stimulacije kad im se dira prostata. U pocetku se opirao, nije hteo da cuje, ali kad krenem da ga oralno zadovoljavam tad smeksa, prostaje na sve ☺ kad je doziveo prvi orgazam sa prstom u guzi dopalo mu se, tako da sad to i dalje ponekad praktikujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA