Vodio je "dvostruki život": Otkrila je da je dečko vara, a onda je napravila ovaj nečuveni potez

Njegove radnje su otkrivene kada je poslao dve identične poruke svojim dvema devojkama

  • 1
Ketrin Garod Foto: Facebook/cgarrod

Ketrin Garod (38) iz Velike Britanije saznala je da je njen "šarmantni i brižni" dečko vara tri i po godine, kad ju je kontaktirala njegova druga devojka.

Druga devojka je na njegovom telefonu na WhatsApp-u videla poruke od Ketrin, pa ju je pronašla preko Fejsbuka.

Njih dve su se udružile nakon što su shvatile da su obema servirane iste laži čoveka koji im je poslao i identične "dirljive" poruke za Božić.

- Kad je saznala za mene, pretpostavila je da sam kratkotrajna afera, ali kad je "prelistala" moj Fejsbuk profil shvatila je da smo nekoliko godina u vezi - izjavila je Ketrin i dodala:

- Onda mi je poslala poruke i kartice koje joj je slao i u kojim joj je govorio koliko je voli, kao da bi sebe opravdala što nije znala da postojim. Iste poruke i kartice je slao i meni. Rekla sam joj da smo obe nasamarene.

Njih dve su se potom odvezle do kuće njegovih roditelja kako bi im sve rekle, ali su tamo saznale da su oni odavno znali za njegov "dvostruki život".

- Nisam ih videla izvesno vreme. Živimo na udaljenosti od 45 minuta, dok druga devojka živi u istom komšiluku. Nadam se da im je jasno da su moralno pogrešili. Mislila sam da su to dobri ljudi - ističe Ketrin.

Na opšte iznenađenje, obe žene su ga prijavile policiji, ali im je rečeno da njihova teškoća nije u njihovom domenu problema. Ketrin je potom pokrenula peticiju kojom bi "vođenje dvostrukog života" svrstala u porodično zlostavljanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    10. decembar 2019 | 00:04

    Pa one su njega zlostavljale. Zamislite koji je to napor živeti stalno pod visokom dozom opreza. Odmoriće se čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA