Ljubavnica me je potpuno očarala u krevetu. Sada više ne mogu da vodim ljubav sa ženom

Jedan čovek iz Srbije koji je želeo da ostane anoniman na internetu je postavio delikatno pitanje

  • 18

- Jedna neverovatna žena je ušla u moj život i vođenje ljubavi s njom je predivno. Nakon ovoga više ne mogu da imam intimne odnose sa suprugom - počeo je svoju ispovest 36-godišnji muškarac.

- Imam 36 godina, a moja supruga 34. Zajedno smo već deset godina i imamo dvoje dece, dečaka (7) i devojčicu (9).

-Zbog prirode svog posla putujem po državi i često sam odsutan od kuće. Do sada je udaljenost bila sjajana stvar jer je nakon toga seks sa suprugom bio još bolji. Inače smo se uvek odlično poklapali u krevetu. Ipak, putovanja su me spajala sa drugim ženama, na šta nisam baš ponosan.

- Kao iz vedra neba, upoznao sam najlepšu ženu koju sam ikada video. Ona ima 28 godina i upoznao sam je preko posla. Odmah sam pao na nju. Nisam mogao da verujem da me takva devojka želi.

Odmah smo se poklopili i sve je postalo vrlo intenzivno, pa i naša akcija u krevetu. Nakon seksa sa novom devojkom, više nemam želju da spavam sa suprugom. Ne znam da li je ona nešto primetila, verovatno jeste, ali ništa mi još uvek nije rekla. Nisam spreman još uvek da pustim ovu devojku da ode. Čim razmišljam o njoj želim je sve više u svom prisustvu. Znam da će moj brak uskoro da bude u problemu zbog ovoga- napisao je ovaj muškarac.

Ljudi su ga savetovali da što više bude prolongirao aferu s ljubavnicom ulazi u veći problem sa ženom i dovodi u pitanje opstanak braka.

- Pomisli šta ćeš sve da izgubiš ako nastaviš ovu aferu- ženu, decu, porodicu, dom... Da li je seks s novom devojkom toliko neverovatan da bi bio važniji od svega što bi mogao da izgubiš- pitali su ga mnogi korisnici na internetu.

Šta biste vi savetovali ovom čoveku?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    12. decembar 2019 | 08:52

    To su pizde od muskaraca.To nisu muskarci!

  • Mala

    12. decembar 2019 | 08:21

    Primetila je zena, u to budi siguran, nego ili i ona tebe vara ili ceka pravi trenutak, a kada te ostavi neces vise biti interesantan ni toj ljubavnici ali ce po novom zakonu moci da aplicira za tvoju penziju 🤣. Muskarci, malo samo vijuge u mozgu ukljucite...posle je kasno

  • Marijana

    12. decembar 2019 | 10:22

    Svakoj zeni je dovoljno da muskarca samo pogleda u oci,jer u njima se sve vidi,zna kada je voljena a kada prevarena.Zena zna nego Iz njoj znanih razloga cuti.A ta devojka koja ozenjima skace u krevet,zamenice te prvom prilikom ,cim joj se ukaze bolji lovator od tebe.Ako ti je seks bitniji od dece I porodice,onda si ti jedan obican slabic I kukavica kome je donja glava pojela gornju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA