≫ 

Ovo je žena u koju je i posle 18 godina braka Dejan Stanković ludo zaljubljen: "Ana je ljubav!"

Ana Ačimović se ne može nazvati klasičnom ženom fudbalera - ona je mnogo više od toga

  • 18
Dejan Stankovic supruga ana Foto: Profimedia

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković imenovan je za šefa struke stručnog štaba Crvene zvezde što je obradovalo mnoge navijače ovog kluba.

To ujedno znači i njegov povratak iz Italije u kojoj godinama živi i radi, a iako se o njegovim profesionalnim uspesima naširoko sve zna, ono što je manje poznato jeste Dekijev privatan život na kojem bi mnogi mogli da mu pozavide.

Suprugu Anu Ačimović upoznao je sa samo 19 godina i, kako je ranije izjavio za srpske medije, bila je to ljubav na prvi pogled.

S druge strane, Ana nikada nije želela da se eksponira u javnosti, niti je veliki ljubitelj mode, pa tako ne spada u kalup žene fudbalera.

Bez kućne pomoćnice sama vodi računa o trojici sinova Stefanu, Filipu i Aleksandru koji su takođe krenuli očevim stopama.

- Nju ne zanimaju javni život i popularnost. S Anom mi se desila ljubav na prvi pogled, odmah sam se zaljubio u nju, čim sam je video. Odmalena smo skupa, imao sam devetnaest godina kada smo počeli vezu. Zajedno smo otišli u Rim, gde sam igrao za „Lacio“, skupa smo odrastali, sticali sva životna iskustva i osnovali porodicu. Sve smo sami stvorili, čime se ponosim - rekao je Stanković u jednom intervjuu.

Dejan Stankovic Foto: Guliver/

Dodao je i da je njegova supruga mirna, tiha i povučena, te da je upravo briga o njemu i sinovima ono što je ispunjava.

- I, odlično joj ide! - rekao je tada.

Koliko je voli, dokazuje činjenica da čuveni fudbaler nikada ne zaboravlja da pomene svoju suprugu, koja je inače rođena sestra fudbalera Milenka Ačimovića, za koju uvek kaže da je njegova ljubav.

– Najveća. Nedavno sam rekao da je ona najbolji potez moje karijere, i zaista je tako. Ana je ljubav, podrška, oslonac, nada i vera. - rekao je u jednom intervjuu za "Gloriju" i nastavio - Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to – to, a kad sam rekao njenom bratu zamalo me nije udario.

Ključan period u njihovoj vezi bio je odlazak u Rim i to na samom početku veze.

– I za nju i za mene je život sa nekim bio nešto sasvim novo, ali tim više mi je drago što smo to iskustvo zajedno sticali. Iz dana u dan učili smo jedno o drugom i jedno od drugog. Kad bih mogao da se vratim u te godine, sve bih ponovio.

Dejan Stankovic Foto: Guliver/

Par danas posle 18 godina braka ima troje dece - devetnaestogodišnjeg Stefana, sedamnaestogodišnjeg Filipa i četrnaestogodišnjeg Aleksandra. Sinovi su sada tinejdžeri, pa su samim tim nastupile i neke promene.

– Sve je to normalno, samo je trebalo navići se. U početku mi je bilo neobično kad čujem “izlazim na večeru”, a sad kažem – tako i treba. Ipak, trudimo se da se – baš kao i dok sam igrao – okupimo za večerom. Tokom dana nas obaveze vode na razne strane, ali to je vreme kada jedni drugima prepričamo šta se dešavalo. - zaključio je Stanković u jednom intervjuu.

Video: Audio snimak kojim Dejan Stanković potvrđuje da postaje trener Crvene zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs best

    19. decembar 2019 | 14:49

    Fina porodica, kad vidim ove danasnje devojke kao i izloga u Amsterdamu kome ce one da rode troje dece ili da se udaju u devetnaestoj godini...ili da budu sa nekim 15-20 god...

  • kosmos

    19. decembar 2019 | 13:42

    Ona je sestra od Acima Slovenca, bravo bio dobar fudbaler isto. Vidi se da je slozna porodica , sve najbolje.

  • dago 1

    19. decembar 2019 | 14:00

    Bravoo. Svaka cast. Pohvale i za redakciju. Dobar clanak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA