Želite prijateljstvo sa povlasticama? 5 razloga zbog kojih ćete se gorko kajati

Spojiti lepo i korisno večita je težnja čovekova. Ipak, postoje razlozi zbog kojih naizgled idealan scenario "prijatelja sa povlasticama" može krenuti po zlu

  • 3
Mladi momak i devojka, seks, sex, uza zid, poza

Foto: Shutterstock

Najčešći rizik usputnog seksa odnosi se na propast dobrog prijateljstva. Ukoliko vam se tokom života dogodi da uživate u erotskim gozbama sa poznanikom, dok istovremeno tragate za srodnom dušom, možda bi bilo bolje da se opredelite za jednu od opcija. Pet dobrih razloga nateraće vas da donesete konačnu odluku.

1. Vaš odnos se vremenom menja

 

Ovo pravilo važi od kada je sveta i veka. Dve osobe započnu vezu bez obaveza, ali u jednom trenutku kod nekoga od njih počinju da se rađaju osećanja. Dok "seks kombinacija" traje, emocije se odbacuju sa gnušanjem. Ipak, ne treba ih se stideti. Mnogi avanturu započnu u periodu kada im nije do vezivanja, ali potrebe se vremenom menjaju.

2. Neko će na kraju odustati

 

Čak i da ste oboje potpuno iskreno započeli novu etapu u vašem životu, izvesno je da će "prijateljstvo" pući. Neko se preseli u drugi grad, započne ozbiljnu vezu ili jednostavno poželi da stavi tačku. Šta god da se dogodi, jedno je sigurno - prijateljstvo sa povlasticama ne traje večno i kraj je najčešće neprijatan.

3. Primetićete da flertuje sa drugim osobama

 

Budući da ste ipak prijatelji, sigurno je da ćete se bar jednom naći u većem društvu. To znači da ćete svog "prijatelja" videti kako očijuka sa poznatom ili nepoznatom osobom. Mnogima to nije problem, jer su pravila postavljena na početku, ali nije isključeno da će se pojaviti ljubomora.

4. Promeniće se odnosi unutar vašeg društva

 

Ne treba da vas brine šta drugi ljudi misle o vašoj intimi, ali neminovno je da se "prijateljstvo bez obaveza" odražava na atmosferu koja vlada u zajedničkom društvu. Odavno ste postali tema o kojoj pričaju, pa će neki od njih promeniti način ophođenja prema vama, piše Popsugar.

5. Neko će se naljutiti pre ili kasnije

 

Da li je seks bez obaveza zaista vredan dobrog prijateljstva? Ukoliko se poznajete površno, "prijateljstvo sa povlasticama" neće mnogo pokvariti vaš odnos (osim ukoliko je seks loš). Međutim, dobro razmislite da li dobro staro prijateljstvo vredi žrtvovati zbog nekoliko uzbudljivih noći.

N.N.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    5. januar 2020 | 23:40

    Kad bi se covjek vodio time da ce se kajati malo bi stvari uradio ..neke patnje i zrtve treba podnijeti radi slatkog uzivanja ..bolje da se kajemo sto smo uradli nego sto nismo..pa nek traje koliko traje...zadovoljstvom se hranimo strascu i ljubavlju..kratak je ovaj zivot za kajanja ...zivimo kao Epikurejci ...😉

  • Marija

    6. januar 2020 | 17:33

    Kad nemam decka cesto uzivam sa mojim drugarima, seks nam bude fantastican, ali i dalje smo samo drugari.

  • Vu

    6. januar 2020 | 15:58

    Krajem osamdesetih bio sam u jednoj takvoj šemi. Bili smo slobodni, odvojili smo sex od emocija i trajalo dok smo osećali da treba. Dan danas se čujemo i ispričamo možda pomalo i izjadamo, ali tu smo uvek jedno za drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA