≫ 

Odala ga sitnica u torbi: Žena na nesvakidašnji način saznala da je muž vara

Često imamo prilike da slušamo o neverstvu u vezi ili braku, a nevernici nikako da nauče da se na sitnicama pada

  • 3
infidelity Pixabay.com

Jedna žena uhvatila je svog muža u prevari na veoma neobičan način, prenosi The Sun. Naime, ona se obratila za savet na jednom sajtu opisavši detaljno svoju priču.

- Bila sam oduševljena kada mi je muž poklonio “drvo ljubavi” za Božić. Međutim, ubrzo sam bila slomljena kada sam pronašla račun na kom sam videla da je, zapravo, kupio dva. Drugo je poklonio ženi sa kojom ide u park na trčanje.

- Prošlog leta smo proslavili našu srebrnu godišnjicu i prošli smo kroz vrlo težak period nakon što smo saznali da moja mama ima rak.

- Ona će biti dobro, ali ja sam bila možda malo preterano zabrinuta.

- Znam da je moj muž tada malo pao u drugi plan, ali oduvek sam ga volela i verovala sam mu. On je odlučio da ostane zgodan i bude u formi kada je napunio 50 godina i počeo je da praktikuje trčanje u parku. On sada ima 52 godine, a ja 47.

- Sada pomaže oko organizacije trka i jednom je spomenuo da je jedna žena koja učestvuje jako zgodna. Ona ima 36 godina. Sve do kraja prošle godine, nikada nije ispuštao svoj telefon iz ruku. Kada sam ga uzela da proverim vreme kada se prikazuje neki film u bioskopu, videla sam da je stavio lozinku. Nikada ranije nije stavljao lozinke.

- Počeo je i da ide u noćne izlaske, navodno sa kolegama, a to takođe nije praktikovao ranije. Kada mi je doneo pomenuto “drvo ljubavi” bila sam veoma dirnuta i očarana, iako sam bila i malo razočarana što me više ne voli kao kad smo se zabavljali.

Svingeri, varanje, trojka Foto-ilustracija: Shutterstock

- I dalje je nastavio da izlazi sa “kolegama” čak i ako je bio na odmoru zbog Božića. Osećala sam se sve napetije. Kada je jedno veče, navodno, bio sa kolegama u gradu, uzela sam njegovu poslovnu torbu i u njoj našla taj račun za dva “drveta ljubavi”.

- Odmah sam znala da postoji druga žena u njegovom životu. Napala sam ga sledećeg jutra i najpre je sve poricao. Međutim, ubrzo je priznao da je drugo drvo kupio ženi sa kojom ide na trčanje u park. Rekao je kako nisu imali odnose i kako mu je bilo žao te žene jer je njen sin uhvaćen kako prodaje drogu.

- Dodao je kako je to bila samo mala količina droge, ali je dečko zbog toga izbačen iz škole i ona se sada potpuno raspada. Od tog trenutka nisam spavala, niti sam jela kako treba.

- Želela sam da se suočim sa njom, ali me on zamolio da to ne radim. Rekao kako se više neće viđati sa njom, ali ne odustaje od trčanja u parku jer je to jedina svetla tačka njegove radne nedelje – završila je svoju ispovest ova žena.

Savet koji je dobila bio je sledeći:

- Jako slabo ima svrhe igrati se detektiva i pokušavati da dokažeš šta se tačno desilo sa tom drugom ženom.  Više se fokusiraj na ono što se desilo između vas dvoje.

- Moraš biti čvrsta ukoliko želiš da se vaš odnos promeni, a on pritom još uvek viđa tu drugu ženu. Mora početi da trči u nekom drugom parku ili lokalnom klubu za trčanje. Toliko ti duguje!

Video: Evo ga go beži švaler što ga je poterao maler

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    12. januar 2020 | 10:29

    Drugo je uzeo za delove. Zlu ne trebalo. Eno ga u podrumu.

  • Zoja

    12. januar 2020 | 14:59

    Ja sam u malom (prednjem) džepu od sakoa svog muža pronašla račun za narukvicu od belog zlata. Čekala sam trenutak da ga napadnem, ali par dana posle toga bila je desetogodišnjica našeg braka i on iz svoje tašne vadi čestitku i poklon (naravno narukvicu), ljubi me i uručuje poklon. Bila sam postiđena, zaplakala sam, zbog sreće ali i zbog stida. Rekao mi je: "Ako ti se iz bilo kog razloga ne dopada, račun je u mom sakou, pa je zameni". Nikada više nisam zavirila ni u jedan njegov džep, njegov novčanik, niti tašnu. Imamo troje dece i iza nas je 36 godina uspešnog braka. Zato žene, pamet u glavu. Uvek dobro razmislite, pre nego reagujete.

  • Sara

    12. januar 2020 | 11:43

    Zato ja nikad ne trazim racun hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA