≫ 

I to se dešava: Muškarac zvao tim za spasavanje, pa mu uz pomoć testere uklanjali pojas nevinosti

Kada se probudio, muškarac iz Ukrajine je pronašao neobičan pojas nevinosti na svom polnom organu

  • 4

Anonimni muškarac, star oko 40 godina, shvatio je da nešto nije u redu kada ga je ujutru probudio jak bol u predelu intimne regije. Kada je pogledao bolje, primetio je da mu je za polni organ prikačena metalna naprava koja je izazvala oticanje penisa.

Metalni pojas nevinosti, koji podseća na orah i postavlja se na sam vrh penisa, postavila je njegova žena nakon što je saznala da je već duže vreme imao seksualne afere. Nažalost, uz svu silu da sam ukloni ovu napravu kod kuće, nije uspeo u tome...

Muškarac je potom morao da ode u bolnicu u Zaporožju, ali lekari nisu posedovali odgovarajući alat uz pomoć kojeg bi mogli da uspešno uklone metal sa penisa. Koliko je stvar otišla daleko govori činjenica da je lokalni tim za spašavanje "Cobra" morao da izađe na teren i uz pomoć testere iseče ovaj pojas nevinosti.

Seksi devojka, ključ, pojas nevinosti

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Šokantan video je prikazan na ukrajinskoj televiziji NTN TV, a otkriva se da je ovaj zahvat bio toliko intezivan jer je tokom procedure varničilo na sve strane, dok su lekari bili primorani da sipaju vodu na prepone pacijenta kako bi ga ohladili.

Srećom, operacija je bila uspešna. Tim za spasavanje, koji je predvodio Eduard Nekorošev, saopštio je da su uspeli da sačuvaju muškarcu penis, kao i da se on trenutno oporavlja u bolnici.

Neverni suprug očekuje da će se ponovo povratiti sve funkcije organa, ali takođe razmišlja o razvodu.

Video: Ovaj vibrator je možda pametniji od svakog muškarca jer žene sigurno dovodi do orgazma

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    17. januar 2020 | 08:55

    😂😂😂

  • Andreja

    17. januar 2020 | 06:59

    Ala ga je opravila... Svaka joj chast 😂😂😂😂

  • Ćupričanin

    17. januar 2020 | 02:27

    Znaci dobro mi nije bilo kad sam gledao klip,ja sam poceo da se stezem u krevetu uh sve me neka jeza... 😂 Kol’ko si bre prike bio drogiran kad ti stavila kljusu na alatku i nisi osetio??? Svasta covek ima da vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA