≫ 

Hoće-neće: Mladoženja dve nedelje pred venčanje sve otkazao mejlom, pa se iznenađujuće brzo pokajao

Trema pred venčanje je potpuno normalna pojava, ali kako se bitan datum približava, mnogi mladenci tada preispituju svoju odluku

  • 2
mladoženja Pixabay.com

Svi koji su se pripremali da idu na jedno venčanje, ostali su šokirani kada im je, dve nedelje pre venčanja, mladoženja poslao mejlove u kojima piše da je sve otkazano, a potom ih, 5 sati kasnije, obavestio da ipak nije, piše "San".

Fotografije ovog mejla ubrzo su se pojavile na internetu i ljudi su uglavnom komentarisali kako je budući mladoženja sigurno bio pijan i da ovakva poruka definitivno nije bila prikladna.

Prvi mejl nosio je naslov “Nesrećna objava” i u njemu je pisalo:

- Ovo je najteža stvar koju sam ikada morao da uradim. Znam da nikada neću moći da se izvinim na pravi način, ali ja zaista ne mogu da se venčam. Još jednom, veoma mi je žao.

Ako su gosti bili šokirani ovim dramatičnim mejlom, u kom nije objašnjeno iz kog razloga se venčanje otkazuje, mora da su bili još više zbunjeni narednim mejlom koji su dobili.

Njegov naslov je bio “Iskreno izvinjenje, molim, pročitajte!”

- Porodici, prijateljima i gostima. Zaista mi je žao zbog poruke koju sam vam poslao prošle noći. Ona nikada nije trebalo da bude poslata! Žao mi je što sam vas sve šokirao… Još jednom, prihvatite moje izvinjenje – piše u drugom mejlu.

Mejlovi su poslati u razmaku od 5 sati, samo dve nedelje pred venčanje.

venčanje svadba foto: pixabay.com

Nakon što je njihova fotografija objavljena na internetu, neke od zvanica su je javno prokomentarisale.

- Svi sa našeg posla su bili pozvani i svi su videli ove mejlove (koje je poslao mladoženja). Bilo je strašno neprijatno – piše uz objavu jedan čovek.

- Da sam ja ona, bila bih toliko besna da nisam sigurna da li bih ja mogla da nastavim sa njim - dodaje jedna žena.

Ubrzo su se i drugi korisnici društvenih mreža javili i izneli svoje komentare ispod fotografije.

- Ovo se neće završiti dobro. Ja bih čekao 12 meseci, pa tek onda poslao poklon za venčanje, za svaki slučaj – piše jedan korisnik.

- Otvorio bih licitaciju o tome da li će se venčanje uopšte dogoditi. A ako se dogodi, otvorio bih drugu licitaciju o tome kada će se desiti razvod – piše drugi.

Jedan od gostiju rekao je kako se slična stvar već dogodila na jednom venčanju na koje je išao i da se sve lepo završilo.

- Imao sam sličan slučaj kod rođaka koji je otkazao venčanje nedelju i po dana pre nego što je trebalo da se održi. Skoro polovina gostiju je bila iz nekih drugih zemalja odakle je trebalo da dođu – piše gost, dodajući da je ipak sve ispalo dobro.

Kako god da se ovaj slučaj završio, mladoženja je makar uspeo da nasmeje brojne ljude na društvenim mrežama i da im inspiraciju za razne šaljive komentare.

Video: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    16. januar 2020 | 18:35

    Pametno ne zeni se. Ah pa zene vole da prisiljavaju na takve stvari. Ceo bre zivot sanjaju taj dan cccc.... uff

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA