≫ 

"Očajnički želim dete, ali moj suprug nije u stanju da doživi vrhunac"

Oboje imaju po 38 godina, zajedno su već 10 godina, a on ne može da doživi vrhunac

  • 14
Problem u braku, impotencija, par u krevetu Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna žena, koja je želela da ostane anonimna, podelila je svoju ispovest na internetu i tražila pomoć psihologa zbog situacije u kojoj se našla sa svojim suprugom.

- Moj suprug gotovo nikada ne inicira seks, a u poslednje vreme ne doživljava vrhunac tokom vođenja ljubavi. Zajedno smo već deset godina, a u braku smo godinu dana. On zna da ja želim dete i kaže da i on to priželjkuje.

- Sigurna sam da bi bio sjajan otac, ali problem je što oboje imamo po 38 godina i vreme nam ističe. Bio je kod doktora gde mu je rečeno da je sve u najboljem redu i da je problem psihološke prirode. Dosta mi je svađa zbog sitnica jer zaobilazimo veliki problem koji imamo - zaključila je ona.

Par u krevetu, smoreni, los seks, impotencija, raskid Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Odgovor psihologa:

- Prvo morate da ustanovite da li je njegov problem u smanjenoj želji za seksom ili je pod velikim pritiskom anksioznosti od same pomsili da bi mogao da postane otac.

- Potreban vam je ozbiljan i iskren razgovor na ovu temu. Ovo je vrlo delikatna tema i možda bi bilo najbolje da u to uključite nekog eksperta koji bi sagledao problem iz drugog ugla i da vam neke dobre savete - napisao joj je psiholog.

Šta biste vi uradili da ste na mestu ove žene?

Video: Ovaj vibrator je možda pametniji od svakog muškarca jer žene sigurno dovodi do orgazma

 

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA