≫ 

Ginekolozi upozoravaju: Pojavio se novi trend u masturbiranju, a posledice mogu da budu užasne

Živimo u 2020. godini, i reklo bi se da svi trebamo da znamo šta je dozvoljeno, a šta ne, da stavljamo u vaginu. Ali, izgleda da i nije baš tako

  • 10

Nakon pojave novog trenda u masturbiranju, svetski lekari su upozorili žene da ne stavljaju cigarete u svoju vaginu kako bi više uživali u seksu.

Stručnjaci ističu da ovaj neobičan trend koji se proširio među ženama nema nikakve efekte na povećanje libida ili plodnost, ali može da izazove ožiljke i rane, a u nekim slučajevima i zatvaranje otvora vagine. Veruje se da povećava rizik od nastanka raka i uzrokuje poteškoće sa menstruacijom.

Vaginalna cigareta, popularna metoda koja se tradicionalno koristi u Africi, navodno bi trebalo da suzi vaginu i time poboljša užitak muškarca, kao i da poveća seksualno zadovoljstvo i šansu za začeće.

Vagina, Bol, Menstruacija Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, ginekolog Abdulaj Dip veruje da ova metoda zapravo ženama pruža osećaj da se genitalije skupljaju zato što hemikalije utiču na grčenje mišića vagine.

Taj osećaj je prolazan, jer na sluznici vagine, koja je napadnuta, mogu vremenom da se razviju promene na tkivu koje vode do nastanka raka - istakao je Dip.

Vaginalna cigareta je proizvod koji se pravi od osušenih listova duvana i korena drveta zvanog „tangora“ ili autohtonih biljaka poput „kankouran mano“ ili „kounding“. Neki proizvođači dodaju sodu i šea maslac.

Mnoge žene koje su koristile proizvod kažu da su osećale peckanje, praćeno snažnom vrtoglavicom, povraćanjem i čak gubitkom svesti. Ovi proizvodi često stvaraju rane i ožiljke na mestima na kojima se skuplja vagina.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SebastianaKurtz

    18. januar 2020 | 02:05

    Ja ovo ne mogu da vjerujem ?!

  • Oki

    18. januar 2020 | 10:52

    Ne bi me cudilo da su englezi prvi u tome, to lici na njih izopacena,pa onda ameri

  • Ja

    18. januar 2020 | 12:21

    Dajte, nemoguće je ovo. 🤢 Ne verujem, zaista. Koja žena je luda da ovo radi sebi? Zašto? Nikada nisam pročitala niti cula ništa slično. 😧

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA