Srpkinje "lude" za strancima: Evo ko su najpoželjniji muškarci za emotivnu vezu i brak!

Da li je u pitanju moda i novi trendovi ili su Srbi postali “loši momci”, tek sve više devojaka poreklom iz Srbije odlučuje da za životnog saputnika izabere nekog stranca.

  • 46
Muškarac

Foto: Shutterstock

Ova pojava postala je sve popularnija među Srpkinjama, a pored muškaraca iz našeg regiona, mahom Crne Gore, Bosne, Bugarske i Makedonije, veliki broj žena svoju ljubav pronalaze u Nemcima.

Tako je nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović za svog svog idealnog partnera izabrala fudbalera Bastijana Švajnštajgera, Nemca koji je je odrastao u Kolbermoru. Ni 9.364 kilometra razdvojenosti nije moglo da naruši njihov skladan emotivan odnos, a sportistkinja je svojevremeno govorila da joj se dopadaju momci koji se prema ženi odnose sa poštovanjem. 

- Volim kada su muškarci samouvereni, ali ne i arogantni. Prijaju mi zabavni i opušteni muškarci. Ne volim osobe koje teže da budu u centru pažnje. Odanost mi je najvažnija i koncept prevare apsolutno mi je stran - kazala je u intervjuu pre nekoliko godina

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger

Foto: Facebook.com/Ana Ivanovic

Ako u obzir uzmemo navedene Anine kriterijume, ali i pisanje portala "Brajt sajd" koji je izdvojio neke od karakteristika muškaraca rođenih na ovom podneblju, možda postoje jasni razlozi zašto su Nemci fatalno privlačni ženama. 

U nastavku vam otkrivamo 7 karakteristika Nemaca na osnovu kojih se smatraju najpoželjnijim muškarcima za romantičnu vezu i brak.

Visoki su i modno osvešćeni

 

Žene vole visoke muškarce. Zapravo, kada traže osobu za ozbiljnu vezu većina dama će tražiti muškarca koji je viši od nje. Visina može zaista da ima veliki uticaj na privlačnost tako da ukoliko je i vama bitna trebalo bi znate da su Nemci izrazito visoki. Pored toga oni dosta pažnje obraćaju na svoj stil i izgled!

Iskreni su i ne varaju

 

Nemci su veoma lojalni i nisu skloni prevarama. Većina žena koje su bile u vezi sa muškarcima sa ovog podneblja mogu to da potvrde. Oni su takođe veoma iskreni i nemaju problem da izraze svoje misli i iskrena osećanja.

LJubav, zaljubljeni, zaljubljenost, par, romantika, zagrljaj, zagrljeni

Foto: Pixabay

Veoma su pametni

 

U jednom istraživanju naučnici su pronašli da muškarci rođeni u Nemačkoj su najinteligentniji u celoj Evropi i zapravo smatraju se najpametnijim u celom svetu. Važno je napomenuti da su svesni toga, ali se ne hvale.

Staromodni su

 

Ljudi u Nemačkoj su veoma staromodni. I dalje vide lepotu u pisanju pisama, vole da idu na opuštene sastanke i postepeno upoznaju osobu. Ne smeta im da čekaju i osvajaju ženu koja im se dopada, i spremni su da učine sve da se njihova izabranica oseća lepo i prijatno.

Stidljivi su 

 

Dobro je znati da Nemci ne znaju da flertuju. Oni su neverovatno stidljivi i često nisu preterano komunikativni na samom početku veze. Oni svoje emocije pokazuju gestovima i smatraju da se ljubav vidi u očima.

Muvanje, TAMABEPA, Ljubav, Smartfon, Mobilni, Sreća, Ljubav, radost, Kafa, Dejt

Foto-ilustracija: Profimedia

Nikada ne kasne

 

Nemci su širom sveta poznati po svojoj tačnosti. Nikada ne kasne i imaju dobro pamćenje, tako da njihov partner ne mora da brinu da li će se pojaviti na određenom bitnom događaju ili slično. Takođe od njih možete da očekujete da će isplanirati sastanak do detalja.

Brižni su i pažljivi

 

Generalno, muškarci rođeni u Nemačkoj su seksi, visoki, pametni, brižni, tačni i nemaju problem da se obavežu u emotivnoj vezi - zato i ne čudi što bi ih većina žena poželela za sebe!

Da li se slažete da su Nemci idealan materijal za vezu i brak? Da li ste nekada bili sa osobom iz ove zemlje? Pišite nam u komentarima!

 

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    23. januar 2020 | 15:35

    Srpkinju ne zanima ko je vozi,nego u sta se vozi.Mozes ti da budes vepar od 200kg,narko diler... al ako vozis porsea,ima da biras koju ces srpkinju uzeti.Srpkinje,stvarno ne znaju za sram.🤮🤮🤮🤮

  • Сале

    23. januar 2020 | 14:50

    Само их новац интересује,ништа друго.У томе је цео проблем.

  • Ujka Zitko PFK

    23. januar 2020 | 14:37

    Srpkinje sponozruse! Jure strance zarad papira i finansija.Dok im srbin to ne moze udovoljiti.U al mi se gade ove nase srpkinje,fuj🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA