≫ 

Osveta nevernom mužu: Kada je saznala da je prevarena, ova žena je došla na genijalnu ideju

Neki ljudi inspiraciju umeju da pronađu na najneverovatnijim mestima i da čak i loše situacije preokrenu u nešto lepo

  • 8

Kako biste reagovali da saznate da vas muž vara?

Pretpostavljamo da biste iznosili sav njegov prljav veš na društvenim mrežama ili biste bukvalno izbacili sav njegov veš na ulicu uklanjajući svaki komad koji vas podseća na njega, piše Mirror.

A možda biste mogli da uradite nešto malo kreativnije, kao što je uradila Sonja Barton.

Ova žena ima 47 godina i majka je troje dece, a kada je saznala da je muž vara, odlučila je da iskoristi njegovu kolekciju ploča kako bi uredila svoj pod u kuhinji.

Sonja živi u ovoj kući 13 godina, ali nakon što se rastavila od partnera, osećala je potrebu da ovom mestu da malo osveženje.

Počela je od kuhinje koja je nekada bila sva u jednoj boji, a sada je osvežena bojama poput pink i ljubičaste.

A osim nove boje zidova i kuhinjskih delova, prostorija je dobila i novi pod. Naime, on je napravljen od 5.000 minijaturnih cvetića, dugmića u boji, novčića i, naravno, raznobojnih muzičkih ploča njenog bivšeg muža.

- Htela sam da ugradim ploče u pod još kad smo se uselili, ali mom mužu se nije dopadala ta ideja. Ubrzo nakon što smo se razdvojili, odlučila sam da uradim to. Zabavlja me, tera me da počnem da se smejem svakog dana kada uđem u kuhinju i vidim ploče – objašnjava Sonja.

Bartonova opisuje svoju novu kuhinju, koja je koštala oko 2.500 funti, kao “delo ljubavi” i kaže da je na njemu radila tokom noći i vikendima skoro godinu dana, čak i ako su njenu prijatelji mislili da je to suludo.

- Ja sam napravila sva vrata i fioke. Volim živopisne boje i odlučila sam se da obojim kuhinju tako. Provela sam godine tražeći pločice koje bi mi se svidele i nisam mogla da ih nađem. Na kraju sam kupila obične bele i dekupažirala ih – priča dalje Sonja.

Ona je istakla još i to da ulazak u ovu prostoriju izmami osmeh na njeno lice bez obzira na to kako se oseća.

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??

    25. januar 2020 | 17:34

    E bas mu se osvetila. Svakakvih gluposti ce covjek procitati...

  • DARKO 100%

    25. januar 2020 | 17:25

    Koliko ja vidim vama je u stvari svima tu super,on se zabavlja na svoj nacin a ti na svoj,doklen je sve tako to je dobro,samo da nema nasilja,ubistva ,ili sl....

  • Fil

    25. januar 2020 | 17:34

    Ne da je pametna. Baš mu se osvetila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA