≫ 

4 ćerke i ljubav koja traje 20 godina: Ipak, brak Vanese i Kobija Brajanta nije uvek bio tako bajan

Osoba kojoj je sada sigurno najteže je svakako Vanesa Brajant koja je izgubila i supruga i ćerku u helikopterskoj nesreći

  • 5

Legendarni košarkaš Kobi Brajant, koji je tragično izgubio život u helikopterskoj nesreći, osim istorijskog uspeha u karijeri, bio je ostvaren porodični čovek. Iako nijedna porodica nije savršena, zahvaljujući obostranom trudu njega i supruge Vanese, njihova je zaista težila ka savršenstvu.

Kako su se Kobi i Vanesa upoznali?

 

Svoju suprugu upoznao je kada je imala samo 18 godina, a on 21. Vanesa Korneho Ubrieta je rođena u Hantington Biču u Kaliforniji, a roditelji su joj poreklom iz Meksika. Ipak, ceo život nosila je prezime svog očuha Stivena Lejna.

Kobija je upoznala na snimanju jednog muzičkog spota, a kako je on uvek isticao, bila je to ljubav na prvi pogled. Nedugo pošto su počeli da se zabavljaju i samo godinu dana kasnije venčali.

Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Tanjug/AP

Zanimljivo je da Kobijevi roditelji nisu bili tako impresionirani njegovim izborom, smatrajući da je Vanesa previše mlada za brak, pa su tražili od nje da potpiše predbračni ugovor. Kobi to nikada nije dozvolio.

Prvu ćerku Nataliju dobili su 2003. godine a Điana, koja je tragično poginula u istoj nesreći sa ocem, rodila se tri godine kasnije. Konačno, do rođenja druge unuke, smekšali su i Kobijevi roditelji.

Pre samo dve godine dobili su treću ćerku Bjanku, a prošle godine u junu poželeli su dobrodošlicu i četvroj ćerki Kapri.

Ljubav je prevazilazila prepreke

 

Koliko je njihova ljubav bila snažna svedoči i činjenica da je Vanesa stala Kobiju na stranu i branila ga pred svetom kada je bio optužen za silovanje devetnaestogodišnjakinje 2003. godine u jednom hotelu u Koloradu. Slučaj je odbačen nakon što je radnica hotela odbila da svedoči. Uprkos tome, Kobi se tada suočio sa svetom pojavivši se na konferenciji za novinare zajedno sa svojom suprugom. Američki mediji su tada spekulisali da je Vanesa na to pristala nakon što joj je kupio dijamantski prsten.

Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Tanjug/AP

Činjenica je da im tokom dvadesetogodišnjeg braka nisu uvek cvetale ruže. Godine 2005. Vanesa je imala vanmateričnu trudnoću nakon koje je pobacila. Deset godina kasnije Kobi je progovorio o tragičnom gubitku, kriveći sebe, iako nikada nije jasno precizirao zašto.

- To je nešto sa čim ću živeti doveka. Istina je da se to dogodilo zbog mene. Ja se sa tim moram nositi – rekao je za „Njujork Dejli Njuz“ kriveći stres i prevelika očekivanja za pobačaj.

Zahtev za razvod, pa još dvoje dece

 

Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Guliver/Ethan Miller/Getty Images

Vanesa je čak podnela zahtev za razvod 2011. godine navodeći kao razlog „nepomirljive razlike“. Iako su potpisali papire, ubrzo su uspeli da pronađu zajednički jezik i pomirili se.

Kako vole da kažu njihovi prijatelji, među njima je bilo mnogo više ljubavi nego što dvoje ljudi mogu da podnesu, a njihova deca su najbolji dokaz za te tvrdnje.

VIDEO: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

VIDEO: Jeziv prizor s lica mesta: U ovom helikopteru poginuo je Kobi Brajant sa ćerkom

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA