Muškarac koji tvrdi da su mame koje ne smršaju nakon porođaja same krive što ih muževi ostavljaju

Norbert Šobert je dosad bio jedan od najcenjenijih ličnosti u Mađarskoj, ali je izazvao buru osuda nakon svoje šokantne izjave

  • 9
Norbert Šobert Foto: Printscreen/YouTube/Radics Peti

Norbert Šobert (48) je broj jedan fitnes guru u Mađarskoj i smatra se jednom od najpoznatijih tamošnjih ličnosti. Zbog svog uticaja ima veliki broj pratilaca, pa ne čudi što je nedavnom izjavom privukao pažnju, ali i navukao bes mnogih.

Naime, Šobert je putem jedne od svojih društvenih mreža izjavio da su žene same krive ako ne smršaju nakon porođaja, pa ih zbog toga muževi ostave. On tvrdi da oni nisu dužni da trpe ženu koju „mrzi” da izgubi 20 do 30kg po rođenju deteta.

Sam Šobert je otac troje dece, a u svom šokantnom snimku, koji je je pregledan skoro milion puta, dalje navodi da žene svojim stavom uništavaju odnos sa mužem, a od svoje dece čine polu-siročad, prenosi Daily Mirror.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Elindultunk haza🚀🌹🙏Hiányzik mindenki és minden! Égek a munkavágytól🤪💫🍀 #backhomeОбјава коју дели Norbi (@norbi_schobert) дана

Kako ističe Šobert, muškarci su prinuđeni da pate, jer njihova supruga, koja je nekada imala 58kg, sada ima 20 ili 30kg više. Dodao je i da nakon porođaja ženska koža postaje „odbojna”, te da je neophodno da se majke vrate na svoju pređašnju kilažu, kako bi im brakovi opstali i bili ispunjeni radošću.

Šoberta su pored brojnih fanova kritikovali i mađarski političari i javne ličnosti, pozvavši ga da se izvini za svoje tvrdnje, dok neki pozivaju i na bojkot njegovih proizvoda.

Reagovala je i mađarska filijala „Koka-kole” objavom slike na svom Instagram nalogu sa natpisom „Ako ih voliš, želiš ih u bilo kom obliku”.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Ha szereted, akkor minden formában megkívánod! #loveyourbodyОбјава коју дели Coca-Cola Magyarország (@cocacolamagyarorszag) дана

Šobert i dalje odbija da se izvini za svoje komentare, a za svoj snimak je poželeo da bude „atomska bomba sporazumevanja”.

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    29. januar 2020 | 22:24

    Tema je glupa, naravno da zena ne moze da bude ista posle porodjaja, svi znamo da se celo telo deformise, i da treba vremena da se vrati donekle kako je bilo, a ova je prica za one sa slabim IQ, ajde vi idite u neko selo i recite zeni koja ne izlazi iz stale baste....."malo su ti se sise otrembesile od dojenja, gde ti je muz, neka proda pola imanja da ti ih namesti kako treba" svaki normalan muskarac koji voli svoju zenu i obratno, ne gleda na taj nacin supruznika, ako je normalan, videce zenu koja mu je rodila decu, gleda mu roditelje, drzi kucu na svojim ledjima, tretirace je ko kraljicu, a i sto se kreveta tice, ne vodite ljubav sa njenim oblinama grudi, butina, dupeta, vec sa dusom supruznika, meni je zena posle 2 porodjaja i 10 godina braka i sa 20 kila teza, lepsa nego ikad, pametnom dosta...

  • ZVEZDA

    29. januar 2020 | 21:47

    I muskarac moze da padne fizicki, zato cuvaj se da tebe ne zadesi to o cemu pripovedas, to obicno tako bude...

  • Nexum

    29. januar 2020 | 22:43

    Glupost..ostavi muz i onu koja se zategla, zar ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA