≫ 

"Moja supruga ima previše dobar odnos s bivšim s kojim ima dete, a sada žele i da putuju zajedno"

Veze sa partnerima koji iza sebe imaju veze u kojima su dobili decu umeju da budu jako iscrpljujuće jer je tu potrebno više razumevanja nego inače

  • 12
tužan muškarac, frajer, tip, tuga Foto-ilustracija: Pixabay

Jedan dečko je svoju ispovest podelio na internetu i potražio mišljenje psihologa i ostalih ljudi kako da se izbor sa lošim osećanjima.

- Moja supruga je svaki dan u kontaktu sa svojim bivšim partnerom s kojim ima dete. Njihov dobar odnos ide do te mere da svaki put popiju piće kada se sastanu zbog predaje deteta - započeo je svoju priču čovek koji je želeo da ostane anoniman.

- Da stvar bude gora, upravo mi je saopštila da će zajedno da odu na dvodnevni put zbog sinovljevog rođendana. Da stvar bude gora nas dvoje imamo trogodišnju ćerku. U poslednje vreme počela je više da kontaktira sa partnerom s kojim ima 10-godišnjeg sina. Čak mi je rekla da je imao komentare seksualne konotacije prema njoj. Već nekoliko puta sam joj rekao da ne volim što se toliko viđaju i da mi je jako neprijatno zbog toga.

- Ne želim da ispadne da sam ljubomorni muž, srećan sam što ima dobar odnos sa bivšim, ali sve ovo mi deluje previše - zaključio je on.

Odgovor psihologa:

- Za tog dečaka je odlično što mu se roditelji slažu. Njen bivši je deo njene prošlosti i biće tu i u budućnosti. Ipak, ona greši jer ne razmišlja o vašim osećanjima. Pitajte je kako bi se ona osećala kada biste se vi ponašali na taj način. Predložite joj da svi zajedno proslavite rođendan. Vi ste očuh njenom sinu. Ukoliko to odbije, onda su vaše sumnje možda i opravdane - savetuje psiholog.

Kako biste se vi postavili da ste u situaciji ovog čoveka?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. februar 2020 | 22:39

    Ja smatram da su zene pametnije od muskarca,one znaju kako se sedi na dve stolice ,i kako jase dva konja sa jednim uzdetom

  • 😕

    4. februar 2020 | 22:35

    Kakav ti je to suprug ? Blo sta je bilo i proslo..gotovo je sa tim..ili ga otkaci neka ide kod bivse i to zauvek..ne moze i jare i pare..

  • Nenad

    4. februar 2020 | 23:12

    Time sto ti ona govori da on ima seksualne konotacije zeli da te uveri da nju to ne zanima, jer te je vec sigurno prevarila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA