"Suprug i ja već godinama nemamo seks i to me čini vrlo usamljenom"

"Znam da me voli, ali ja se ne osećam voljenom"

  • 15
Problem u braku, impotencija, par u krevetu Foto-ilustracija: Shutterstock

S godinama strast u braku nestaje, a intima ostaje samo slatko sećanje. Retki su oni parovi koji uspevaju da održe strast i snažnu vezu u spavaćoj sobi.

Jedna žena je putem interneta potražila savet psihologa jer sa suprugom ne vodi ljubav već godinama.

- Suprug i ja smo u poznim 40-im godinama, a jedva da razmenjujemo i poljupce. Iskreno, više ne mogu da se setim ni kada smo poslednji put vodili ljubav. Znam da me voli, ali jednostavno se ne osećam voljenom. Mnogo puta do sada sam pokušala da mu objasnim kako se osećam, ali on uporno pokušava da mi dokaže da sam ja krivac. Kada se setim naših pređašnjih godina ne mogu da se ne osetim usamljeno i nepoželjno, a zbog toga mi budućnost deluje strašno – zaključila je ova žena.

Odgovor psihologa:

- Moja pretpostavka je da je vaš suprug ili izgubio želju za seksom, ili ima probem sa erekcijom, ali to ne može da vam prizna. Muškarci se jako loše osećaju kada ne mogu da obavljaju seksualnu funkciju. Recite mu da ga volite i da vam nedostaje u seksualnom smislu. Predložite mu pregled kod doktora ukoliko ima neki problem za koji vi ne znate – savetovao je psiholog.

Šta vi mislite da je razlog za manjak seksa u poznijim godinama?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The

    5. februar 2020 | 21:59

    Zasitili su se jedno drugog,ili on ima neku sa strane pa zapostavlja zenu

  • Ja sam psiho 👻

    5. februar 2020 | 21:51

    Šta će vam sex?Uživajte u drugim stvarima.😂

  • Душан Краишник

    5. februar 2020 | 23:18

    Haha poznim 40.. pa ne mogu da vjerujem ,, ja sam 43 zrna 33,, 10 godina u braku ,, sedmicno po 6-7 puta bez pretjerivanja,, jest da mi zena kaže da sam malo lud Al šta ću takav sam ,, kad zena ne može ja desanku i opet dobro ,,,ali kad čujem pozne 40 pa Bog vas ne ubijo to su naj bolje godine šta će biti kad udjete u 60 ,,, nemam rječi katastrofa !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA