≫ 

"Zbog prelepe devojke mi zavide svi prijatelji, a ja je varam sa starijom ženom"

"Zbog nje mi svi zavide, ali je ja varam"

  • 6

Svaki muškarac bi voleo kraj sebe da ima prelepu i zgodnu ženu, ali oni koji je imaju izgleda ne umeju to da cene.

Jedan čovek je na internetu podelio svoje ljubavno iskustvo i potražio savet psihologa i ostalih korisnika zbog svoje neobične ljubavne situacije.

- Imam 30 godina, a moja devojka 29. Pre nekog vremena upoznao sam jednu neverovatnu ženu koja ima 47 godina. Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom noćnom izlasku. Čim smo progovorili nešto me je magnetski privukla k njoj. Interesovala se za moj seksualni život, koji sa mojom devojkom i nije bio tako uzbudljiv. Predložila je da odemo do njenog stana nakon našeg razgovora - počeo je svoju priču neimenovani muškarac.

- Budući da je moja devojka to veče izašla s prijateljicama prihvatio sam njen poziv. Seks je bio nestvaran, toliko strasti nisam osetio sa svojom devojkom. Bio sam šokiran kada mi je rekla koliko ima godina. Ima telo za poželeti i vrlo je mladolika. Od tada ne mogu da prestanem da razmišljam o njoj i jako me izjeda činjenica što sam sve to radio devojci iza leđa. Zajedno smo dve godine, moja porodica je obožava, a svi drugovi mi zavide jer je vrlo zgodna i izrazito lepa, ali ja nisam u potpunosti srećan s njom. Plašim se da je ostavim jer znam da sama neće moći da preživi bez moje finansijske podrške  - zaključio je mladić.

Odgovor psihologa:

 

- Postoje dve stvari s kojima treba da se pozabavite i ne treba da ih mešate. Ukoliko niste zadovoljni u vezi sa svojom devojkom onda treba da razgovarate s njom i vidite šta nije uredu u vašoj vezi i da li je to nešto što možete da prevaziđete.

- Ukoliko ne možete, onda definitivno treba da se rastanete, pa čak i ako ona ne može da nastavi dalje bez vaše finansijske podrške.

- Ovako nikada nećete biti srećni, a reč je o vašem životu, a ne životu vaših drugova. Moj savet je da aferu stavite u drugi plan, bar dok ne razrešite status s devojkom. Varanje nikada nije rešenje, a vaša veza sigirno neće opstati ukoliko seksualno zadovoljsto tražite negde drugde.

- Ukoliko raskinete s devojkom onda je vreme da razmotrite da li tu stariju ženu vidite kao osobu s kojom biste gradili vezu. Ukoliko ne biste voleli da imate vezu s njom, onda nije uradu ni koristiti je samo za tajni seks - zaključio je psiholog

Šta biste vi savetovali ovom mladiću?

Video: Mene si našao da prevariš? Partnerka ga posle burne noći spazila na ulici, spasao ga prozor

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maxmen

    12. februar 2020 | 03:45

    Covjece ako si u vezi bjezi od onih koje su boginje u krevetu. Sa njima budi dok nemas devojku.🙄😏😮

  • Max

    12. februar 2020 | 01:05

    Samo rokaj da zalio nebi!

  • dago 1

    12. februar 2020 | 06:36

    Pametan psiholog. Da razmisli i ozeni babu 🤕. Pa ako vec ne pase sa sadasnjom sta ce mu i baba, nace nesto valjda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA