Preduzetnik nudi nagradu od 25.000 dolara onom ko mu pronađe devojku za vezu

Neženja je okačio oglas na svom sajtu u kome je naveo sve svoje vrline

  • 3
Džef Gebart Printskrin Vimeo / DateJeffG.com.

Džef Gebart (47) je uspešan preduzetnik iz Kanzasa koji je odlučio da osobu koja mu pronađe devojku nagradi u iznosu od neverovatnih 25.000 dolara.

- Već dugo sam singl i ne želim da koristim dejting aplikacije - kazao je Džef na početku videa koji je objavio na svom internet sajtu DateJeffG.com.

U snimku koji zapravo predstavlja lični oglas sredovečni muškarac navodi sve svoje karakteristike. Visok je 170 cm, ima 72 kg i indeks telesne maste 9 odsto. Džef je takođe otkrio da nema dece i nikada nije bio u braku.

Džef Gebart Printskrin Vimeo / DateJeffG.com

- Učestvovao sam u trci sa bikovima u Španiji, skakao više puta iz aviona i vozio snoubord dok sam na sebi nosio kostim ružičaste zečice - pohvalio se.

Amerikanac koji ne voli da koristi popularne aplikacije za upoznavanje srodne duše, nada se da će putem interneta pronaći svoju savršenu polovinu...

- Imam neverovatne prijatelje - napiaso je Gebart, pored fotografije na kojoj možemo da vidimo njegovo društvo na brodu, ali i gradskim separeima i barovima.

Džef Gebart Printskrin Vimeo / DateJeffG.com

Kako bi izabrao pravu ženu za sebe, osmislio je glavne kriterujem koje devojka treba da poseduje ali i plan po kome će isplaćivati "provodadžiju".

Osoba koja mu pronađe devojku će moći ček da unovči tek nakon godinu dana druženja sa Džefom i njegovom budućom devojkom. Nakon početnog perioda upoznavanja, Džef će početi osobu koja mu pronađe devojku da isplaćuje 5.000 dolara u pet godišnjih rata.

Sve kandidatkinje koje se prijave moraju biti ženskog pola i obavezno punoletne. Iako traženje pogodne žene za ovog neženju zvuči više kao iznajmljivanje, nego ljubavni spoj, Džef kaže da shvata da njegov oglas "zvuči čudno", ali je zapravo 25.000 dolara ekvivalentno iznosu koji bi mogao da potroši izlazeći sa ženama sa Tindera, aplikacije koje on naziva "toksičnom“.

(K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    14. februar 2020 | 14:21

    Ocito mu fali neka daska u glavi cim nije sposoban sam da nadje i pored toliko para i svega. xD

  • Dragan

    17. februar 2020 | 06:29

    Super sto se javio. Imam za njega i te kakvu ribetinu. Mlada, lepa zgodna, direktor je nase osnovne skole na Novom Beogradu. Ne treba mi nikakva nagrada meni licno. Nagrada ce mi biti da je usrecim jer je mnogo dobra osoba. Ozenjen sam i imam dvoje dece pa me je protivno mojim moralnim uverenjima da rasturam poroicu zbog nje, ali da sam samac odmah bi se sa njom ozenio. Neka mi se javi i bice sevap i jednom i drugom.

  • Ujka Zitko PFK

    14. februar 2020 | 14:49

    Nece nijedna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA