Četiri muškarca i jedna žena otkrivaju zašto su plaćali za seks, a razlozi su krajnje neočekivani

Stereotip da samo stariji usamljeni muškarci plaćaju za seks odavno više nije tačan

  • 5

U jednoj studiji u Londonu u kojoj je učestvovalo više od 6 hiljada muškaraca ustanovljeno je da najviše plaćaju za seks singl muškarci između 25 i 34 godine.

Muškarci danas, zbog ubrzanog tempa života plaćaju seksualnim radncama jer ne žele vezu ili za nju nemaju vremena.

A tu je još jedan razlog.

Neki muškarci plaćaju za seks kako bi izgubili nevinost, a to rade i žene, verovali ili ne.

Drugi žele da ostvare svoj fetiš ili da probaju nešto škakljivo što ne mogu da ostvare sa partnerom.

Seksualna terapeutkinja Trejsi Koks pitala je ljude zašto plaćaju za seks i dobila je odgovore koje nije očekivala.

4 muškaraca i jedna žena otkrili su joj zašto su plaćali za seks.

Prilika za seks sa prelepom ženom koja je mlađa od mene

- Jednom nedeljno sam posećivao seksualnu radnicu tokom 15 godina. To sam radio samo zato što sam imao priliku da imam sjajan seks sa prelepom devojkom koja je upola mlađa od mene. Nevinost sam izgubio sa suprugom i bio sam joj veran 20 godina pa nisam imao seksualno iskustvo sa drugom ženom. Nakon što sam saznao za njenu aferu i kada je izgubila interesovanje za seks, odlučio sam i da ja malo eksperimentišem - bio je odgovor prvog muškarca.

Prostitutka, prostitucija, pare, evri, novac, kurve, placanje za seks, kurva, makro Foto: Profimedia

Brak bez intime naterao me je na plaćanje za seks

- Počeo sam da plaćam za seks kada se u mom braku izgubila svaka intima. Oboje smo imali ozbiljna radna mesta i dugo smo ostajali na poslu. Supruga je uvek bila premorena i nije bila zainteresovana za seks. Bio sam mlad i imao sam potrebe kao i svaki muškarac.

- Tada sam počeo da razmišljam o plaćanju za seks. Jednom mesečno sam odlazio. Svaki put sam se viđao s drugom ženom pa mi je vremenom to postalo dosadno. Taj seks je mehanički i brzo sam prestao - priznao je drugi muškarac.

Poslovni put i navika kolega uvukla me je u ovaj krug

- Zbog posla stalno sam u putu. Do sada sam plaćao za seks nekoliko puta. Prvi put mi je bilo užasno iskustvo. Seks mi nije pričinio zadovoljstvo i osećao sam se prljavo i posramljeno nakon svega. Drugi put sam to uradio zbog kolega i doživljaj je bio odličan. Nakon toga nisam osećao stid. Stvar je u tome što uživate s devojkom u jednoj stvari i nakon toga nemate osećaj odgovornosti niti potrebu da joj se javite. Ipak, ovo je nešto što držim za sebe i svoje iskustvo ne delim sa prijateljima - priznao je treći muškarac.

Iskustvo zbog kojeg sam se pito kako muškarci ovo uopšte mogu

- Pre nekoliko godina, tokom jednog poslovnog puta, kolega je insistirao da posetimo bordel. On je to radio svaki put kada je putovao. Ipak, za mene to nije bio neki doživljaj. Iako je devojka bila prelepa nisam uživao u seksu. U mojoj glavi je odzvanjao glas da me ona mrzi i da lažira uzbuđenje i uživanje. Od tada mi nisu jasni muškarci kojima ovakav seks pričinjava zadovoljstvo - priznao je četvrti muškarac.

Platila sam da bih izgubila nevinost

- Otkako znam za sebe bila sam gojazna zbog posledica koje je na mene ostavio razvod mojih roditelja. Zbog toga nijedan dečko nije bio zainteresovan za mene. Deset godina sam bila na sajtovima za upoznavanje, ali nijedan muškarac nije bio zainteresovan. Pričala sam drugaricama da sam imala sks, ali sam zapravo bila devica u svojoj 28 godini. Osećala sam da nešto nije uredu sa mnom. Sa 33 godine bila sam na operaciji želuca kada sam počela da mršavim. Ni do 35. godine se ništa nije dogodilo pa sam tada odlučila da platim za seks. Morala sam to da uradim jer je uticalo na moje samopouzdanje. Ne pamtim to kao sjajno seksualno iskustvo, ali bila je to moja karta za izlazak iz agonije - priznala je jedna žena.

(B.K./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predator

    15. februar 2020 | 22:40

    Izgleda da ću i ja morat da platim da bi dobio ženu jer neće gospođe ako nemaš skupa kola i kuće kojekuda po svetu!

  • Rip

    15. februar 2020 | 22:50

    Najjača mi ona što laže da je postala debela zbog razvoda verovali ili ne Roditelja😂😂😂😂😂 znači ako imate mesavu decu razvedite se i dobićete nešto ko nenad čanak...

  • Rip

    15. februar 2020 | 22:47

    Ja nisam izgubio nevinost nisakim do sad eto izuzetak sam...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA