Milioner traži ženu, pa naveo 8 stavki koje mora da ispuni: Da li ste vi njegova idealna partnerka?

On ne želi od svoje partnerke da traži da prestane da radi na početku veze, niti želi da joj finansijski pomaže

  • 20
Andy Scott Foto: Twitter/Andy_Scott_REL

Milioner Endi Skot (41) iz Portsmuta, koji je "težak" 25 miliona funti (preko 3 i po milijarde dinara), želi da pronađe ženu s kojom će provesti ostatak života, prenosi Daily Mail.

Osnivač i vlasnik londonske investicijske firme, REL Capital, tvrdi kako je bio "oženjen za posao", ali sada želi da upozna skromnu i lepu ženu s kojom će se skrasiti, provoditi leta po Mediteranu i zime skijajući po Alpima.

Endi želi da pronađe ženu koja je uspešna i bogata jer želi partnerku koja može da mu parira.

- Pronalazak ravnopravnog partnera za ljubavnu vezu postaje mnogo teži kada vas prati poslovni uspeh. Broj odgovarajućih kandidatkinja brzo se smanjuje, pa traganje za osobom koja je financijski nezavisna i koja može u kratkom roku da ode na jedrenje ili letovanje na jug Francuske, može biti teško - pojasnio je Endi.

Endi ne želi od svoje partnerke da traži da prestane da radi na početku veze, niti želi da joj finansijski pomaže jer, tvrdi, to "menja temeljnu dinamiku odnosa i jednakost bilo kojeg partnerstva, i to ne nabolje".

Njegova poslednja devojka bila je pevačica iz grupe Atomic Kitten, Liz Meklarnon (38). Upoznali su se na jednom venčanju 2016. godine, ali veza im se raspala nakon dve godine jer Liz nije volela da leti avionom ili helikopterom.

Andy Scott Foto: Twitter/Andy_Scott_REL

Ovo su kriterijumi koje Endi traži od svoje idealne partnerke:

1. Treba da bude inteligentna, posebna, jedinstvena osoba koja sebe ne shvata previše ozbiljno, a živela je zanimljiv život pun raznih iskustava, pa je nešto i postigla.

2. Da nije rođena bogata.

3. Treba da bude lepa i treba da voli vežbanje jer on trenira boks i vežba pet puta sedmično. Oboje uvek moraju lepo da izgledaju.

4. Ne sme da bude zavisna od svog mobilnog telefona i društvenih mreža, mora da zna da se "isključi" od toga svega i da ceni važnije stvari u životu.

Andy Scott Foto: Twitter/Andy_Scott_REL

5. Integritet je za njega ključan, poverenje je sve.

6. Mora biti kameleon koji se oseća ugodno u svim situacijama - od glamuroznog bala do celonoćne žurke na plaži. Treba da bude snažna i da zna da zasuče rukave kad je fizički posao u pitanju.

7. Treba da voli da boravi u prirodi i da jedri. Treba da bude srećna kad je samo u bikiniju i ili u trenerci, pa može bez šminke ili mobilnog telefona nekoliko dana, jer višednevno jedrenje nije za razmažene princeze.

8. Treba da želi decu i da je spremna da se skrasi. Ali, mora da zna i da život nije gotov nakon dece - i dalje mogu da se zabavljaju i da putuju svi zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I am robbot

    16. februar 2020 | 12:57

    Nije ni cudo sto nisi naso jos,niti ces naci patnerku. Najbolje uzmi robota,programiraj ga po svojim zeljama,jer tebi ne treba partnerka,tebi treba masina. Jadne su ti milijarde i ti sa njima,dzaba,ostajes sam

  • Visnja

    16. februar 2020 | 11:46

    Sve usove ispunjavam samo imam muza😂😂😂

  • Mike

    16. februar 2020 | 23:37

    Šta će žena koja ispunjava sve te uslove sa ovakvim likom? Izgleda prosečno, nije istakao neki svoj kvalitet, osim novca, a ako žena već ima novca, zašto bi se sa ovim zanovetalom smarala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA