Pravilo "šest minuta": Isprobajte ga već večeras i udvostručite zadovoljstvo u seksu!

Osetite zadovoljstvo kao nikada do sada

  • 10

Seksualni stručnjaci su otkrili veoma jednostavno pravilo "šest minuta" koje garantuje postizanje većeg zadovoljstva u seksu.

Zapravo, ovo pravilo se zasniva na uvođenju predigre koja treba da traje najmanje šest minuta pre nego što krenete u glavnu akciju.  Zadovoljavanje pre penetracije treba da predstavlja i jednom i drugom partneru zadovoljstvo, međutim često je nepravedno zanemareno kod ljubavnih parova.

Par u krevetu, seks, maženje, TAMABEPA, obučeni

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

U studiji naučnika iz Kanade, kojom je obuhvaćeno 1.500 ljudi, pronađeno je da osobe koje su pre konkretne seks-akcije uživali u predigri koja je trajala najmanje šest minuta bili su veoma seksualno zadovoljni.

Istraživanje je naručila kompanija "Trojan", a naučnici su zahvaljujući različitim testovima utvrdili da se većina muškaraca slože da pravilo šest minuta donosi pravi užitak, ali "ipak mogu da dožive orgazam i bez njega"  - u poređenju sa 61 odsto žena kojima je predigra potrebna da se opuste.

TAMABEPA, Uteha, Tešenje, Brak, Ljubav, Zagrljaj, Maženje,

Foto: Profimedia

- Šest minuta je najmanje vremena koje treba da posvetite predigri. Ovo je jednostavan način koji ljudi mogu da praktikuju u svojoj vezi, a da ih ne košta ništa - objasnio je Robin Milhusen, profesor seksualnosti sa Univerziteta Gvelf.

Studija je takođe pronašla da 56 odsto muškaraca i 55 odsto žena je osećalo veće zadovoljstvo ukoliko je sa svojim partnerom razmenjivalo nežnosti nakon seksa, poput maženja.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goran

    18. februar 2020 | 23:28

    Evo ovako.Moja zena trazi pre seksa lizanje bradavica na grudima i lizanje mackice posle toga se opusti i uziva svrsava po 3 do 4 puta u toku seksa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA