Šokantni komentari muškaraca na ispovest jedne žene sa Balkana: "I neka te je izbacio iz kola"

Da li je moguće da ovako razmišljamo?

  • 7
Par u kolima foto: pixabay.com

U priči koja je objavljena na portalu "Ispovesti" pronašle su se mnoge žene, a i muškarci su podelili svoja razmišljanja.

- Upoznam se sa nekim dečkom preko drugarice, on simpatičan ali pomalo je izgledao kao neki štreber, zgoljav, blesav, nosi naočare. Kroz neku priču se on meni svidi i kada mi je tražio broj, ja mu ga dam. Dopisivali smo se nedelju dana. Momak jako pametan i zanimljiv, pričali smo o knjigama, filmovima, umetnosti a uz to on jako duhovit. Već počeh da se zaljubljujem.

Dogovorimo se mi da se vidimo i on kaže da će me pokupiti. Dođe on tu noć po mene i odmah kada sam ušla u kola on mi stavi ruku na butinu. 'Ajde, iskuliram to. Pitam hoćemo li u neki kafić i on kaže da nećemo, ali zna idealno mesto.

Vozimo se mi tako i on dođe na neko zamračeno mesto i parkira se tu i krene da me poljubi. Pitam ga: "Šta radimo mi ovde?"

A on odgovara: "Pa, šta misliš da radimo, 'ajde opusti se da nam bude lepo". Vidim ja da onog načitanog momka više nema već da me je ovaj doveo da me opali.

Fino mu kažem da me vrati kući ili da idemo u neki kafić. On se na to naljuti i izbaci me iz kola - napisala je neimenovana devojka.

Komentari su ipak bili zapanjujući. Dok je većina muškaraca i žena bila na strani devojke, bilo je onih koji su smatrali da "mladić nije želeo da gubi vreme sa nekim ko ne želi isto što i on".

- Ponekad taj prvi utisak koji steknemo o nekome može mnogo da bude pogrešan.Na tvoju sreću tom liku je trebalo nedelju dana da pokaže pravo lice.Realno najviše je ispao ljakse kad te izbacio iz kola,kad te već doveo tu,mogao je bar da te vrati kući - rekao je jedan komentator da bi mu drugi na to odgovorio da je "mladić u pravu što ju je ubacio jer šta se femka".

Među šokantnim komentarima našli su se i sledeći:

- Mislim da je velika sramota sta je uradio prvo izađi u neki kafic pa drugi put zavisi od devojke ali treci put ako hoce hoce i tu se lomi da li zeli samo sex ili vezu.

- 'Ajde, pa šta si mislila da hoće za ruke da se držite?

- Verovatno odaješ takav utisak...

- Pametan lik. Probao, nije uspjelo, hajmo dalje. To sto te je izbacio iz auta je odlican potez sto bi bespotrebno trosio gorivo na tebe kad nema koristi.

Srećom, bilo je onih koji normalno razmišljaju.

- Uvek treba biti oprezan jer nikada ne možeš znati kakav je neko ustvari. To što neko deluje fino i dobro u društvu, ne mora da znači da je takav i da će takav biti i prema devojci. Nažalost je to tako, zato često kažu da su fini momci najgori, ali uvek ima izuzetaka, ne treba generalizovati, samo treba biti mudar i proceniti ko je kakav... I, naravno, prvo upoznati osobu, pa onda sve ostalo, samo oprezno sa svima...

Šta vi mislite o ovoj situaciji?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chance

    20. februar 2020 | 23:34

    Posle se pitate sto se devojke ne udaju i sto nemaju potomstvo. Pa sa kime? Sa ovim komentatorima, koji zensko vide samo na ekranu?

  • DRAGAN JOVANOVIĆ

    20. februar 2020 | 23:50

    Ja islim da je ptenaglio sneba pa u rebra trebao je da pusti situacija da se razvije i sve bi bilo u redu nemože prvo veče ali posle nekoliko večeri sve bilo u ok.

  • Sudija Dred

    21. februar 2020 | 12:14

    Pravi muskarac predlozi dami opcije i da joj mogucnost izbora, sve protiv njene volje je prakticno nasilje i silovanje. Ovog mladica odvesti u neku udaljenu sumu i pustiti ga da se polako sam vrati u civilizaciju, da razbistri malo glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA