≫ 

"Žene koje su same u tridesetim, samo čekaju nekog dobrog da se razvede"

Da li je ovo istina s kojom se žene suočavaju posle tridesete?

  • 14

Iako su tridesete godine mnogim ženama rezervisane za brak i decu, postoji ogroman broj dama koje još uvek nisu pronašle svog savršenog partnera. Neudate žene starije od tridesete su često predstavljene kao lovci na muža, a okolina često gleda na njihov ljubavni status kao na "problem".

Na anonimnoj društvenoj mreži Whisper, preko koje je moguće razmenjivati poruke i deliti tajne, singl osobe iz svih krajeva sveta su pokrenule diskusiju na temu ljubavnog života u tridesetim godinama. 

Alkohol, pivo, izlazak u grad, pivnica Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Oni su izrazili razočaranje, frustraciju i bes zbog činjenice da čim uđu u četvrtu deceniju života osećaju pritisak jer ne mogu da ostvare partnerski odnos i imaju poteškoće da pronađu osobu koja će zadovoljiti njihove standarde. 

Da li godine zaista u tolikoj meri utiču na ljubavni život? Da li zapravo sve vreme otkucava kazaljka koja ukazuje da je vreme da se skrasimo i uđemo u brak i samim tim potencijalno primorava pojedinca da podlegne društvenim pritiscima ili očekivanjima porodice?

Ljubavni život u tridesetim godinama života je težak. Samo čekaš nekog dobrog da se razvede.

- Upoznavanje u tridesetima je poput odlaska u trgovinu kasno u noć, pre nego što su se rafovi napunili. Sve dobre stvari su nestale, a sve što je ostalo je pokupljeno ili oštećeno. 

lepa devojka, žena Foto: Pixabay.com

- Kada imate 30 plus, morate da budete svesni da muškarci počinju da traže mlađe žene. Žene u 30-ima će shvatiti da više ne izgledaju tako dobro kao ranije i moraće da se pomire sa tom situacijom. 

- U 30. godinama svi muškarci su obično oženjeni, gej ili mrtvi.

- U svojim tridesetim godinama, sastanak svake devojke kao da se pretvori u intervju za posao. Stalno si pod pritiskom - samo su neki od komentara anonimnih korisnika onlajn aplikacije Whisper.

Šta vi mislite? Da li je ljubavni život u tridesetima zaista toliko loše kao što se čini?

Video: 4 horoskopska znaka koja će tokom 2020. godine stati na ludi kamen

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    22. februar 2020 | 13:20

    Boze gluposti. Pa jednostavno ne ide nista na silu. Svaciji zivot ima svoj smisao i onoj zeni koja se ostvari kao zena i majka i ona koja nije te srece. Moze jednako biti dobar partner, prijatelj, tetka i jos dosta toga. Moze biti uspesna u svom poslu i dati doprinos svojoj porodici, svojoj zemlji. Ne volim kada su ljudi iskljucivi. Srecno zene i devojke!

  • Brankica

    22. februar 2020 | 19:44

    Neka svako zivi svoj zivot po Bozjem planu i bice radostan i ispunjen . To je formula za sreću 🥰🥰

  • Iskustvo

    22. februar 2020 | 12:47

    Zena treba da se uda pre tridesete pa neka se i razvede ali je bitno da je bila udata. A posle toga treba da ceni sebe i da ne pristane na manje nego sto zasluzujes. Bolje da uziva sama u svom zivotu nego da bude sa bilo kim. Bila je udata i sad je bas briga sta ce ko reci. Ima samopouzdanje i svesna je ko je i sta je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA