≫ 

"Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život"

Spavala je sa čak četiri muškarca u 24 sata

  • 16
Frenki Konsdin Printskrin Facebook / Francesca Considine

Dvadesetosmogodišnja Frenki Konsdin je osvojila pažnju medija nakon jednog intervjua u kome je otvoreno pred kamerama govorila o o zavisnosti o seksu

Ona je otkrila sve detalje svog nekadašnjeg života, a javnost je najviše iznenadila rečenicom u kojoj je priznala da je svojevremeno spavala sa čak četiri muškaraca dnevno.

Seks je postao važan deo njenog života i kaže da je često znala da zanemaruje prijatelje zbog toga.

- Jednostavno nisam mogla da funkcionišem bez seksa - priznala je.

Iako je tada uživala da razmenjuje nežnosti sa muškarcima, pa i da preteruje u tome, danas tvrdi da je takav način života ostavio posledice na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje... Postala je depresivna, zaradila nekoliko polno prenosivih infekcija, HPV virus i klamidiju, zatrudnela je sa nepoznatim muškarcem...

Prisećajući se svoje prošlosti, Frenki kaže da je nevinost izgubila sa 14 godina, samo godinu dana nakon razvoda njenih roditelja... Odluka da se rastave ju je totalno slomila, te ona smatra da je upravo zbog toga počela da se oseća nezadovoljno i nesrećno, imala je manjak samopoštovanja i žudila je za fizičkim kontaktom.

Smrt majke je bio pravi šok za nju

Zbog gubitka roditelja, Frenki je totalno posrnula. Napustila je fakultet i tokom naredne tri godine od smrti majke spavala je sa čak 80 muškaraca. Intima sa muškarcem je predstavljala neku vrstu leka, tako je jedino mogla da nadoknadi prazninu koju je osećala iznutra.

Jednom je, seća se, spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata, ali ni to joj nije bilo dovoljno... Tako je od svoje 14. do 28. godine imala seksualne odnose sa ukupno 130 muškarca. 

Kako je abortirala u 22. godini života, kada je zatrudnela sa nepoznatim muškarcem, mlada devojka je patila od užasnog oblika depresije zbog čega je počela da posećuje psihoterapeuta. Dijagnostikovana joj je zavisnost od seksa i od tada je novi život počeo za nju....

– Osetila sam ogromno olakšanje – kaže Frenki i dodaje da je "tek tada shvatila da nije ona kriva za sve".

- Ima mnogih devojaka koje prolaze kroz slične situacije ali to nikada ne bi javno priznale. Želim da pomognem drugima da savladaju ovakve vrste psiholoških trauma - zaključila je.

Video: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aa

    23. februar 2020 | 06:58

    Ja sam spavala sa 28 muškaraca za 26 godina.Žao mi je što nisam sa više..

  • Zoca

    23. februar 2020 | 10:05

    Bravo za surovu istinu. Sve sto je preko crte normalnog,ostavlja posledice. Zasto bi ti dete,bila kriva za razvod roditelja i smrt majke? Ja sam igrala sa lutkama do 17 godine. Posle su poceli izlasci,poljupci sa momcima,ali nista vise. Neka me osudjuje ko hoce,savremenost nije gubljenje nevinosti sto ranije,nikako. Uska u brak nevina sa 24 godine,i veruj mi nista nisam izgubila,nego cak dobila,majka sam predivnog decaka zacetog odmah bez problema. U trudnoci trcala,nosila namernice do porodjaja

  • Iskreno

    23. februar 2020 | 06:59

    Meni kad se kre😉e ja popijem bromazepam i pajkim.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA