≫ 

Ruskinja koja je malezijskog kralja koštala krune: Romansa od par meseci rezultirala potpunim haosom

Fatalna Oksana bila je Mis Rusije, a upravo zahvaljujući tome ju je primetio i malezijski kralj

  • 0

Svet ne prestaje da priča o tome kako je mlada ruska misica Oksana Voevodina koštala krune nekadašnjeg malezijskog kralja, sultana Muhameda V od Kelantana.

Prvo je odjeknula priča da su uprkos 24-godišnjoj razlici u godinama zajedno, a da ne govorimo o kultorološkim suprotnostima. Kao što su mnogi očekivali, sve je bilo kratkog daha, ali niko nije mogao ni da sanja da će ova kratkotrajna romansa sultana koštati krune.

Rihana Oksana Petra, Oksana Voevodina Foto: Instagram/rihanapetra

Naime, Muhamed je morao da abdicira upravo zbog Oksane, odnosno zbog detalja iz njene prošlosti. Ruskinja je imala seks pred očima javnosti - u bazenu tokom učešća u jednom rijaliti šouu, a to je kralja koštalo prava i titule zbog strogih muslimanskih pravila.

Štaviše, prljav veš je do te mere isplivao u javnost da je kralj Muhamed tvrdio da sinčić Leon nije njegov, a ni misica nije ostala ravnodušna na te tvrdnje.

Sultan Muhammad V, Oksana Voevodina Foto: Profimedia/AFP, Instagram

Naime, dvadesetsedmogodišnja Oksana je progovorila o svemu, a za ruske medije se prisetila i užasnog događaja kada je kralja samo dva dana nakon njihovog venčanja pozvala njegova i dalje zakonita žena.

- Zazvonio mu je telefon dok nije bio tu i pisalo je Bob. Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon - ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.

- Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se venčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina - kaže Ruskinja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Voevodina Oksana (@rihanapetra) on

Kako kaže, pomenuta Čehinja je kontaktirala i s njenim ocem kome je takođe tvrdila da je u braku sa prebogatim milijarderom još od 2010.

Štaviše, Dijana Petra navodno neprestano šalje preteće poruke Oksani i njenim prijateljima u kojima navodi da će je "otrovati", ali preti i njenom devetomesečnom sinu Leonu.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA