≫ 

Urnebesan savet Harisona Forda za dug i uspešan brak: "Ne razgovarajte, samo klimajte glavom"

Slavni glumac gotovo dve decenije uživa u ljubavi sa koleginicom, Kalistom Flokhart što je prava retkost u Holivudu, a njihov primer mogli bi da slede svi ostali

  • 1

Zaboravite bračna savetovališta i terapije za parove, Harison Ford ima savet za dugotrajan brak i vrlo je jednostavan.

- Ne razgovarajte, klimajte glavom – našalio se sedamdesetsedmogodišnji glumac u jednom intervjuu.

Ford i njegova žena, Kalista Flokhart (55), približavaju se svojoj 10. godišnjici braka, a zajedno su skoro 18 godina. To je nešto što je zaista teško videti među holivudskim parovima.

Njih dvoje su se prvi put sreli 2002. godine, na dodeli Zlatnog globusa, a venčali su se 8 godina kasnije. Ford ima četvoro dece iz prethodna dva braka, a Flokhartova ima usvojenog sina.

I dok bi neki videli prepreku u razlici u godinama između njih, koja iznosi 22 godine, glumica je u jednom intervjuu 2017. godine rekla da se to pitanje u njihovoj vezi nikada nije postavljalo.

- Istina je da se ja nekada osećam mnogo starijom od Harisona – rekla je Kalista.

I Harison Ford je otkrio kako  održava čvrstu vezu sa svojom ženom. Recimo, kako ima pilotsku dozvolu već 25 godina, on voli da leti. Ali, pre nego što ode, on se najpre uveri da je završio sve svoje obaveze.

86. dodela Oskara, Harison Ford, Kalista Flokhart Foto: AP/Tanjug

Kako je sam glumac rekao, on provodi dosta kvalitetnog vremena sa ženom na njihovom ranču u Vajomingu kada ne radi u Los Anđelesu.

Ford je, tokom svoje karijere duge 50 godina, igrao neke od ikoničnih uloga, kao što su Han Solo u Ratovima zvezda i Indijana Džouns, za kog je potvrdio da će ga glumiti i u petom nastavku. Ipak, kako je rekao, uspeh mu nije došao bez napornog rada.

- Nisam doživeo uspeh preko noći. Potrošio sam 15 godina pre nego što sam doživeo neki pravi, primetan uspeh. Trajanje je sigurno nešto za šta mislim da mogu sebi da dam zasluge – završava Ford.

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    26. februar 2020 | 03:29

    Eto, u 59-oj je naleteo na onu pravu, zato muskarci ne ocajavajte, ima jos nade. 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA