≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi bizaran trend u seksu je zaludeo svet: Muškarci će ga obožavati, evo i zbog čega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremite se za novu granicu seksualnih eksperimenta

  • 19

Ukoliko obožavate da eksperimentišete u krevetu onda morate da saznate sve o peggingunajnovijem trendu u seksu koji praktikuje sve veći broj mladih, a eksperti tvrde da je savršen za postizanje užitka na totalno drugačiji način. 

Pegging je seksualni odnos u kome žena stimuliše muškarca uz pomoć dilda. Dakle, strap on igračka se ne koristi za vaginu već za anus muškarca tokom seksa. Mnogi ga nazivaju i obrnutim analnim seksom.

sex seks par krevet čipka

foto: pixabay.com

Strap on je seks igračka koje nose žene tokom seksa, a iako je veoma popularna među ljudima mnogi izbegavaju otvoreno da pričaju o tome.  Ipak, ova nezgodna tema je završila u medijima zahvaljujući ogromnom broju poklonika koji praktuju ovakav vid seksualnog odnosa.

Seksualni stručnjaci su otkrili i razlog zašto je pegging toliko popularan među muškarcima i ženama.

Dok zapravo najveći užitak u seksualnom odnosu ostvaruje muškarac, jer se stimuliše njegova prostata, pripadnice nežnijeg pola jednako uživaju u ovom trendu.

Par u krevetu, sex, seks, romantika

Foto-ilustracija: Shutterstock

- Prostata je često zanemarena erogena zona. Pegging dozvoljava ženi da bude unutar muškarca, da dodiruje tačku na telu koja izaziva određene nadržaje, te samim tim žena može da oseti nalet nalet uzbuđenja - objasnila je Ališa Sinkler, seks edukator.

Eksperti za seks kažu da je ovaj trend u porastu, a jedna kompanija za proizvodnju seks igračaka tvrdi da je prodaja masažera za prostatu porasla za 56 odsto tokom proteklih pet godina.

Kako vam se sviđa ovaj neobičan seksualni trend i da li biste ga nekada probali sa svojom partnerkom?

Video: Ovaj vibrator je možda pametniji od svakog muškarca jer žene sigurno dovodi do orgazma

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA