Ma, koliko god da ste "mačo", oni vam mogu preoteti ljubav vašeg života

Ako vas svaki ponovni susret vaše partnerke i vašeg ljubimca podseti na scene iz najromantičnijih filmova, onda je ovo pravi tekst za vas

  • 0
pas i muškarac

foto: pixabay.com

Nadmetati se sa drugim ljudima da biste privukli pažnju vaše partnerke je jedna stvar, ali kada je vaš rival najbolje i najslađe biće ikada, nema sumnje da ćete izgubiti. Naravno, i pored toga, vaša voljena osoba i dalje će voleti vas, ali ponekad ćete se osećati kao levo smetalo, kada svi zajedno boravite u istoj prostoriji.

Verovali ili ne, vaša partnerka može voleti vašeg ljubimca više nego što voli vas. Bright Side je pronašao osam znakova koji upućuju upravo na ovakvu situaciju.

1. Privržene su vašem ljubimcu 24 sata, 7 dana u nedelji

 

Vaša devojka je uvek spremna da mazi vašeg psa ili da poklanja vašoj mački stotine poljubaca, ali zato ponekad utone u san zaboravljajući vas da zagrli. Ako vam ovo zvuči poznato, dobro došli u klub „sporednih“ jer je vaš četvoronogi najbolji prijatelj ukrao srce vaše voljene osobe.

2. Lako sve opraštaju krznenim ljubimcima. Vama? Ne toliko lako

 

Svaka greška koju vaš ljubimac načini, biće začas oproštena! Ako nešto slučajno razbiju, vaša devojka će više biti zabrinuta za zdravlje samih ljubimaca nego što će obraćati pažnju na stvar koja je slomljena. S druge strane, ako vi razbijete bakinu vazu ili upropastite njihovu omiljenu haljinu - najblaže rečeno, opraštaj neće doći tako lako.

3. Stalno ih fotografišu

 

Ako je Instagram profil vaše devojke prepun fotografija vašeg kućnog ljubimca, a vi se jedva pojavite s vremena na vreme, to je znak da više voli vašeg ljubimca nego što voli vas. To se, međutim, može popraviti ako više vremena provodite sa njom i usput počnete da je ohrabrujete da se češće zajedno slikate.

4. Više je uzbuđena zbog rođendana vašeg ljubimca

 

Više od vašeg ili čak vlastitog rođendana, vaša partnerka iščekuje trenutak da napravi tortu za rođendan vašeg ljubimca, i za njega uvek ima neko slatko iznenađenje. A to, naravno, prati niz selfija i beskrajnu naklonosti prema vašem ljubimcu.

5. Okreće svet naglavačke kada je vaš ljubimac bolestan

 

Ako ona u potpunosti poludi kada je vaš ljubimac bolestan i odmah ga vodi veterinaru - brinuće se sve vreme o vašem malom prijatelju, verovatno više nego što ćete i vi.

6. Više komplimenata poklanja vašem ljubimcu nego vama

 

Ljudi su skloni da daju nadimke onima koje vole, tako da - ako vaš ljubimac ima prelep nadimak, a vi nemate, to je pomalo neprijatno. Ako vaša partnerka nikad ne propusti priliku da udeli preterani kompliment vašem ljubimcu, a vi takve ne dobijate, definitivno vas je konkurencija porazila.

7. Teško joj je da se oprosti od vašeg ljubimca

 

Razdvajanje od vašeg ljubimca uvek je srcecepajuće, ali ako je vašem partneru teže da kaže „zbogom“ vašem ljubimcu nego vama, to je jasan znak da više voli vašu životinju. Osim toga, životinja podjednako drami kada vaš partner odlazi, jednostavno prihvatite da ste mu sekundarni po važnosti.

8. A kada se ponovo sretnu, scena je gotovo filmska

 

Ako vas svaki ponovni susret vaše devojke i vašeg ljubimca podseti na scene iz najromantičnijih filmova, a vama preostane samo da stojite u mestu u sačekate da završe sa izlivima nežnosti, zvanično ste višak. Opet, i vaš ljubimac i vaš partner vas vole. Samo, više vole jedno drugo!

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA