"Muškarci se danas depiliraju, više vremena provode u teretani nego u kafani"

Da li se slažete sa ovom tvrdnjom?

  • 17
Petar Božović Foto: A. Nalbantjan

Doajen srpskog glumišta, vrsan umetnik i strastveni gurman, Petar Božović  nedavno je gostovao u emisiji "Među nama“.

Iako je poznat kao osoba koja retko govori o svom privatnom životu u javnosti, ali i komentariše aktuelne teme, glumac je ovog puta dao svoje lično mišljenje o današnjim muškarcima.

- Muškarci danas više vremena provode u teretani, nego u kafani. I depiliraju se. Muškarac ima važnija posla nego da se bavi svojim telom - u svom stilu je rekao Petar Božović.

Glumac je dodao da se njegova "njegova žena Snežana samo ponekad ljuti na njega, ali da je to deo života".

I dok žene veruju da muškarac 21. veka mora da zna da kuva, rukuje veš mašinom, sa veseljem usisava ali ujedno pruža svu ljubav partnerki, istina je zapravo da jači pol sve više pribegava zadovoljavanju svojih ličnih potreba i uživa u svojoj zoni komfora...

Muškarac Foto: Pixabay

Moderni muškarci se u bitnoj meri razlikuju od muškaraca u 1960-im i 1970-im godinama, a smatra se da je na to najviše uticala emancipacija žena i izjednačenost polova.

Šta vi mislite? Da li su današnji muškarci više posvećeni sebi, odnosno negi i teretani pa time često zanemaruju svoju ženu i porodične obaveze? 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ggggg

    29. februar 2020 | 12:50

    Nazalost, sve je tako. Bravo gospodine Bozovicu 👏👏👏 Kada vidim muskarca da nema dlake na sebi a obrve pocupane kao pod spagu, meni je sve jasno...

  • Aca

    29. februar 2020 | 13:23

    Uvredili se svi umisljeni nabildovani likovi ovde u komentarima....Kad odes u teretanu samo.se zagledaju nemaju oametnija posla od toga...U redu je umereno ici u teretanu ali kad vidim one likove uzas...

  • Ja

    29. februar 2020 | 12:30

    Rekao si sve što ima da se kaže!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA