≫ 

Pokrenut sajt za upoznavanje sa manje obdarenim muškarcima

Vlasnik se nada da će pomoći svojim korisnicima

  • 2
ljubav, par, veza Pixabay.com

Dinky One je sajt za upoznavanje muškaraca prema kojima priroda nije bila darežljiva.

Hiljade dama i muškaraca pokušavaju da ostvare kontakt putem sajta, nadajući se da se baš tu krije njihova srodna duša. Osnivač Dejvid Mins kaže da je to njegov način borbe sa pritiskom medija i industrije sadržaja za odrasle koji svakodnevno nameću ideal veličine u polnim odnosima, piše Mashable.

- Neki muškarci se mogu pohvaliti dimenzijama, pojedini su prosečni, a ima i onih ispod proseka. Dinky One omogućava onima ispod proseka da upoznaju srodnu dušu van užeg kruga poznanika/ca, u skladu sa najvišim standardima bezbednosti. Članovi zajednice povezuju se na osnovu zajedničkih interesovanja i mogu da nastave sa druženjem u realnosti - objašnjava Mins.

Foto: screenshot/dinkyone.com

Sajt je pokrenut 9. marta, a za dva dana imao je 27.000 posetilaca. Do danas je zabeležio 5.000 aktivnih korisnika. Petina od ukupnog broja ima homoseksualna interesovanja, a sajt za upoznavanje namenjen je svim korisnicima bez obzira na opredeljenje.

- Momci bez stida otvaraju naloge na Dinky One. Pokrenuta je globalna rasprava o značaju veličine u ljubavnom odnosu i nadamo se da ćemo dati doprinos u jačanju muškog samopouzdanja - objašnjava Mins.

Iako deluje kao trik, ne treba zanemariti ulogu sajta u promociji ljudskog tela kao takvog. Korisnik koji se predstavlja kao T. kaže da mu Dinky One pomaže da nađe ono što je čitavog života tražio.

- Mnogo je bolje komunicirati sa neznancima, naročito kada je reč o poznatoj lokaciji na Internetu koja je osmišljena tematski - navodi T.

(N.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    16. mart 2020 | 06:18

    Чекај, бре! Како сад, па, то?Где су они који тврде да величина није битна!????

  • Nepoznati

    28. mart 2020 | 03:51

    Pa kad ce da nemi za mene, tipa Donki😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA