"Moj brak nije dovoljno jak da bi preživeo korona virus"

Blogerka se posvađala sa suprugom jer ju je optužio da diže "nepotrebnu paniku"

  • 6
Konstans Hol Printskrin Facebook / Constance Hall

Konstans Hol (36), je majka sedmoro dece, supruga, pisac i bloger, a u jeku pandemije korona virusa rešila je da putem interneta otkrije da se suočava sa bračnom krizom zbog, kako kaže, optužbi njenog muža da "diže paniku".

Holova je na Fejsbuku napisala da njen suprug Denim nema razumevanja za nju i čitavu situaciju, a jedini motiv joj je da zaštiti svoju porodicu.

- Ne znam da li je moj brak dovoljno jak da preživi ovaj virus. Ako mi kažu da paničim, da sam neurotična ili anksiozna jer planiram kako da hranim i negujem sve članove porodice, a u ovom trenutku nema svih namirnica u prodavnicama, počeću da vrištim. Svesna sam svih potencijalnih opasnosti tako da hoću da se na vreme pripremim kako bih ih izbegla. Umesto da me optužuje za nepotrebnu paniku, moj suprug bi mogao da mi se zahvali što čuvam njegovu decu - naglasila je Konstans.

Blogerka je takođe otkrila da boluje od astme još od detinjstva, a da trenutno u Australiji ne može da pronađe lek koji godinama pije jer su apoteke širom države ograničile prodaju medikamentata za respiratorne tegobe. Srećom, terapiju je primila u bolnici.

- Ne brinem se zbog virusa, već zbog svega što donosi epidemija. Ne brinem ni zbog dece, supruga ili bilo koje osobe koju obično stavljam ispred sebe. Ovog puta mislim samo na svoje zdravlje - iskreno je priznala.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on

Potom je blogerka rekla da joj jedinu sigurnost uliva njena majka....

- Porodica nije navikla da se brine o meni. Ali šta će se dogoditi ako meni bude loše? Jedina osoba koja bi ostavila sve i došla da mi pomogne je moja mama, a ja ne mogu da rizikujem da se ona razboli - zaključila je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on

Da li ste se našli u sličnoj situaciji kada vas članovi porodice ne razumeju? Imate li svu podršku od svog partnera i dece?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    19. mart 2020 | 23:27

    Bogami razumem je. Imam samo majku koja živi 200 km od mene, stara je i ne bih mogla da tražim da rizikuje. Rodbina nije blizu, a da se razboli muž i njegovi bi mi dali nogu. Ovako, dok sam zdrava i mogu da brinem o drugima, sve je u redu.

  • R R

    19. mart 2020 | 23:05

    A mene posebno zanima tvoj brak pored svih ovih problema koji su zadesili gradjane Srbije.

  • M

    19. mart 2020 | 23:08

    Gorstaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA