≫ 

Da li postoji način da uživam u neobaveznom seksu u toku pandemije korona virusa?

Možda bi najbolje bilo da probate seks putem telefona ili onlajn, jer je to najbezbednije. A i tad možete napraviti scenario za fantaziju koja vam najviše odgovara...

  • 6
Muškarac Foto: Pixabay

Ovaj muškarac uživa u neobaveznom seksu, ali smatra da nije uvek jednostavno i čuvati se.

- Verujem da sam dovoljno pažljiv da bih zaštitio sebe i svoju partnerku od seksualno prenosivih bolesti, ali korona virus je potpuno druga priča. Da li mogu imati seks sa nepoznatom osobom, a da izbegnem rizik dobijanja Covid-19? – pita nas jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

Odgovor: Nismo sigurni da li Covid-19 može da prodre kroz lateks, ali u svakom slučaju treba da ograničite svoje erotske prakse na one u kojima možete postići pravilno fizičko distanciranje.

Možda bi najbolje bilo da probate seks putem telefona ili onlajn razgovorom, jer je to najbezbednije. A i tad možete napraviti scenario za fantaziju koja vam najviše odgovara.

Shvatite ovaj period kao priliku da proširite svoju seksualnu kreativnost, koristeći različite medijske platforme.

Što se tiče seksa uživo, iako ideja o isprobavanju novih poduhvata zvuči primamljivo, stručnjaci napominju da bi parovi u samoizolaciji trebalo da izbegavaju seks u potpunosti kako bi eliminisali svaki rizik zaraze i širenja korona virusa, prenosi The Sun.

Profesor Pol Hanter savetuje da parovi u samoizolaciji koji ne žive zajedno, ili koji spadaju u kategorije podložne infekciji, ne bi trebalo da imaju seks, a oni koji žive "boemskim" seksualnim životom koji uključuje miksovanje sa drugim ljudima, trebalo bi da odustanu od toga za sada i ostanu kod kuće.

Profesor Hanter napominje da ako ako jedna osoba pokazuje ikakve simptome, najmanje sedam dana ne bi trebalo da ima seksualne odnose.

brak, kriza, razvod, problemi u vezi, prevara, briga otuđenost tuga Foto: Shutterstock

On dodaje i da parovi koji žive zajedno ne bi trebalo da upražnjavaju intimne odnose ako je jedno od njih slabijeg imuniteta.

Pogotovo ako vam partner pati od određenog hroničnog zdravstvenog stanja, ili ako je u trudnoći, nemojte upražnjavati seksualni odnos – savetuje doktor Hanter.

Video: Sećate li se seksi Lucije? Pogledajte kako vežba u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša...

    5. april 2020 | 19:54

    Od pozadi, što je sigurno sigurno...

  • Jeca

    5. april 2020 | 21:50

    Ma nemoj. Totalna asocijalnost i izolovanost. To vam je cilj. E pa sexacu se više nego ikad.

  • Da

    5. april 2020 | 20:24

    Najbolje je preko pisma a da pismo putuje mesec dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA