Ispovest momka iz Novog Sada: "Imao sam seks sa cimerkom i sad ne znam šta da radim"

"Sad je posmatram drugačije..."

  • 20
Momak, dečko, muškarac, mlad, briga, sekiracija, uznemirenost, zabrinut, frustracija, depresija Foto-ilustracija: Pixabay

Mladi muškarac (28), koji je želeo da ostane anoniman, živi sa dve cimerke u stanu u Novom Sadu. Svi su singl i već duže vreme održavaju platonski, drugarski odnos. Međutim...

- U poslednja dva meseca smo zbog karantina mnogo vremena provodili zajedno. Prošle sedmice se desilo ono neizbežno. Nakon nekoliko piva, imao sam seks sa jednom od cimerki. To se odigralo u dnevnoj sobi dok je druga cimerka spavala.

Sledećeg dana je bila vrlo opuštena i razjasnili smo da se to desilo zbog nekoliko limenki piva – kaže nam.

- Ali, sad je posmatram drugačije. Mlađa je od mene tri godine i odjednom mi je postala vrlo fizički privlačna. Neprestano se borim sa svojim nagonom. I dalje imamo lep odnos, razgovaramo, gledamo filmove, ali se osećam drugačije.

Druga cimerka ne zna šta se desilo i ne planiramo da joj kažemo jer smatramo da će to promeniti naš sveukupni odnos.

Da li imate savet za mene? Da li bi trebalo da joj kažem kako se osećam i da rizikujem da pokvarim prijateljstvo? - pita nas uznemireni momak.

Da li možete da mu pomognete? Da li ste i vi bili u sličnoj situaciji? Da li ste nekad imali seksualni odnos sa svojom drugaricom? Vaša iskustva nam pišite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA