≫ 

Dodirnite njegovog "leptira": Čari predigre i zašto je bitna pred oralni seks?

Što se više odlaže trenutak orgazma - zadovoljstvo će biti veće

  • 7
Seks, sex, oralni seks, predigra Foto: Shutterstock

Obično poznata kao felacija, "dodir leptira" je siguran izbor u seksualnom odnosu, jer se ova aktivnost dopada velikoj većini muškaraca, a biće sposobni da u njoj u potpunosti uživaju - bilo da je partner ekspert u materiji ili amater.

Međutim, treba imati u vidu dodatne detalje koji mnogo više poboljšavaju rezultat ovog čina, tvrdi Sofija Kapablanka, stručnjak za seks.

seks, ljubav Pixabay.com

Iako je muškarac sposoban da se uzbudi mnogo brže nego žena, nije dobro sve raditi odjednom i od prvog momenta. Pre nego što se počne sa praktikovanjem oralnog seksa, treba se potruditi da je zaista uzbudljiv.

Žena treba da počne sa ljubljenjem partnerovih usana, ušiju, brata, menjajući dodire jezikom i sa ponekim blagim ugrizom. Kako se njen jezik spušta preko njegovih grudi, ona će mu skidati majicu ili otkopčavati košulju.

Kada stigne do pupka, vrlo lagano će mu skinuti pantalone, izbegavajući dodir njegove genitalne zone. Kad muškarac ostane samo u donjem vešu, žena će koristiti svoje ruke i usne, i dodirivati mu noge i stopala. Nakon toga će se lagano ponovo uspeti do genitalne zone. Tu će se premišljati, ali ipak ponovo doći do njegovih usana i vrata.

Tek onda će se žena ponovo spustiti niže, i bazirati se na njegovo međunožje. Žena će menjati ritam svojih dodira. Zapamtite, što se više odlaže trenutak orgazma - zadovoljstvo će biti veće.

poljubac, par, strast Foto: Pixabay

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    19. maj 2020 | 06:04

    Volim decka da ljubim i lizem od glave do pete i onda da ga dobro oralno zadovoljim. Volim da i on meni radi isto.

  • Lana 🌹

    19. maj 2020 | 01:56

    Moj muz to najvise voli, a srecma sam kad je on srecan. I obtnuto...

  • Bzzz bzzzz bzzzz

    19. maj 2020 | 08:40

    A gde da nadjem takvu devojku a da to voli ..... do sad od facial sam samo ja dobio po faci ali samare i odgovor nisam ja takva devojka .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA