"Supruga i ja imamo intimne odnose svaki dan, ali ne mogu da prestanem da mislim o njenoj mami"

"Osećam se krivim. Možete li da mi pomognete?"

  • 3
Svekrva, majka, bračni par, devojka, muškarac, tašta Foto: Shutterstock

U srećnom braku je tri godine, ali se oseća krivim zbog jednog osećanja koje ga ne napušta već izvesno vreme.

- Volim svoju suprugu, ali me seksualno privlači moja tašta. Neverovatno je zanimljiva, ima 55 godina, ali izgleda vrlo slično kao moja žena, samo što je lepša – ispovest započinje muškarac (31) koji je želeo da ostane anoniman.

- Živimo u istom komšiluku i viđam je dva do tri puta u toku sedmice. Seks sa suprugom upražnjavam nekoliko puta nedeljno i odličan je, ali, poslednjih nekoliko meseci u tim intimnim trenucima razmišljam o svojoj tašti. Osećam se krivim. Možete li da mi pomognete? – pita nas.

Odgovor: Zabranjena priroda pojedinih seksualnih privlačnosti može stvoriti složena osećanja. Ovo je prvenstveno tačno u porodičnim odnosima i neretko svesna erotska veza među rodbinom može se manifestovati.

Želeti nekoga za koga društvo smatra da je neprikladno, često stvara dodatne jake erotske nagone, pa dovodi i do slepe opsesije, usiljenih poteza, ozbiljnih posledica i neprekidnog kajanja.

U vašem slučaju, moguće je da postoji nešto što vas muči od detinjstva? Nedostatak i čežnja za majkom? Vaše fantazije su samo vaše, i one su bezopasne sve dok ne planirate da prema njima delate.

Već prepoznajete uzaludnost takve pogrešno postavljene požude, pa, kako biste izbegli osećanje krivice, misli usmerite u drugom pravcu.

Ako imate savet za ovog mladog muškarca, pište nam u komentarima? Da li ste i vi imali slično iskustvo ili gajili osećanja prema nekom bližnjem?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA