≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo kada bi trebalo prvi put da spavate sa partnerom ako želite ozbiljnu vezu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naučnici su došli do podataka koji će vas sigurno iznenaditi

  • 18
seks, ljubav

Pixabay.com

Kako znati da li je pametan potez spavati s nekim odmah ili je bolje sačekati na seks s novim partnerom?  Naučnici su se bavili ovom temom i došli do iznenađujućih rezultata - ako želite ozbiljnu vezu, trebalo bi što pre da spavate sa novim dečkom/devojkom.

Neke devojke se strogo drže pravila “nema seksa pre trećeg dejta”. Neke čekaju mnogo duže, a neke nimalo. No, šta je prava mera?

Prema istraživanju brtianskog dejting sajta za osobe u braku Illicit Encounters, u kome je učestvovalo 2.000 ljudi, više od trećine muškaraca se zaljubi nakon što spava sa svojim partnerom na prvom sastanku.

U studiji je takođe otkriveno da veliki broj parova završi u krevetu već prve noći kada se sretnu - to je učinilo 58 odsto muškaraca i 56 odsto žena. Iako mnogi sumnjaju u veze koje započnu seksu, 36 odsto žena i 34 odsto muškaraca je potvrdilo da je ostvarilo stabilan odnos sa partnerom.

Međutim,  rezultati studije upućuju da su žene malo opreznije kada je reč prvom seksu, za razliku od muškaraca koji žele odmah da uskoče u krevet.

 

Žene su opreznije od muškarca

Svaka šesta žena (17 odsto) je rekla da bi manje mislila na muškarca ako bi spavala prve noći sa njim, u poređenju sa 11 procenata muškaraca.

seks, ljubav

Pixabay.com

Istraživanje dejting sajta je otkrilo da 64 odsto žena i 62 odsto muškaraca je želelo da vodi ljubav sa nekim na prvom sastanku, ali su se suzdržali jer je bilo prerano. Daleko više žena (40 odsto) požalilo je što su skočile pravo u krevet u odnosu na muškarce (27 odsto).

 

Muškarci ne žale zbog seksa

Čak 82 odsto žena i 73 odsto muškaraca je priznalo da su bili nervozni tokom prve noći kada su imali seks sa novim partnerom. Žene su se najviše brinule zbog svog izgleda (84%), a  zatim zbog svog seksualnog umeća (69%) i kako će ih muškarac uporediti sa svojim prethodnim partnerkama (61%).

Seks poza

Foto: Pixabay

Najveća nesigurnost muškaraca predstavljala je njihova seksualna izvedba (82%), praćena njihovim upoređivanjem sa prethodnim partnerima (57%) i izgledom (54%).

Idealno mesto za prvi sastanak žena su piće u baru (32 odsto), a zatim romantični ručak (27 odsto). Muškarci više vole obrnuto - 41 odsto (romantični obrok) i 27 odsto (piće).

 

Da li je sasvim normalno da imate seks na prvom sastanku?

 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👿👿👿

    29. maj 2020 | 10:24

    Dok ne osetim emocije prema nekom nista od kreveta.Moram dobro da upoznam tu osobu pre neko sto mu dam sebe.Nisam ja kanta da se svako prazni u meni.Nisam pristalica da se to desi na prvom sastanku.Zbog 300 gr mesa necu da razmisljam da li sam navukla neku polnu bolest.Cekam gospodina pravog koji mi nece odmah traziti seks na prvom sastanku.A do tada cu biti sama.

  • Duck

    29. maj 2020 | 01:52

    Suprugu sam upoznao kad joj je bilo 16g, imali smo sex na prvom sastanku i evo zajedno smo od tad 20g i ništa nam ne fali.

  • markan

    29. maj 2020 | 04:58

    sto da ne ja sam ozenjen sa zenom koja je spavala samnom na prvom sastanku do duse toliko sam bio uporan da joj bilo lakse da pristane nego da nespava celu noc a do toga su mise folirale mnoge na drugi i li treci put i hvala bogu sve ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA