≫ 

4 nepogrešiva znaka u krevetu koja otkrivaju da je on u potpunosti zaljubljen u vas

Kada počnete da se zaljubljujete u nekoga tada automatski postavljate sebi jedno pitanje - da li se i on oseća kao i ja?

  • 4
plave oči, crveni karmin foto: pixabay.com

Kada nekome date svoje srce, to je veoma važno, pa je i prirodno da vas zanima kako stvari stoje s njegove strane. Upravo zato tražite svaki mogući znak, čak i kada nemate seks, koji bi vam potvrdio da je i on zaljubljen u vas.

Ali, evo kako da u toku seksa shvatite da je zaljubljen u vas.

Otvoren je za sve

Ako je vaš ljubavnik povezan, prisutan i samouveren u krevetu, onda je to možda znak ljubavi. Osetićete koliko je otvoren u odnosu na to kada vas gleda ili dodiruje. Možda ima više hrabrosti da preuzme "emocionalni rizik" u krevetu nego u verbalnoj komunikaciji.

Želi da vas zadovolji na sve načine

Zaljubljeni muškarci daju prednost vašem zadovoljstvu radije nego sopstvenom. Ako čini sve da uživate baš kao i on, onda je to vrlo dobar znak da mu je zaista stalo do vas.

Naglašava nežnost

Drugo ponašanje koje treba da identifikujete jeste da li je nežan. Upravo vam to može reći puno o tome šta mu je na duši. Suptilni poljupci i dodiri u toku seksa su najbolji dokaz da je vaša veza mnogo dublja od fizičke povezanosti.

Pokušava da vas impresionira

Zaljubljenost je često poklon za vaše samopouzdanje, ali ponekada se dogodi baš suprotno. Ako vam je toliko stalo do nekoga, to može učiniti da se osećate ranjivo, a u nekim slučajevima navesti vas da impresioniraju svog partnera u spavaćoj sobi. Isto važi i za njega. Može vam se činiti da ulaže dodatni napor iz straha da vi ne pomislite da je loš ljubavnik. Kod muškaraca se upravo taj rad računa, pa ako je zaljubljen u vas učiniće sve što je u njegovoj moći da se pokaže u krevetu.

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    1. jun 2020 | 21:38

    Upoznala sam jednog takvog,poverovala da je zaljubljen,a on samo bio skot...

  • Lux

    2. jun 2020 | 08:47

    Ја сам са сваком такав. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA