≫ 

Provereni recept da vratite svog partnera: Evo kako da naterate muškarca da vas ponovo želi

Koliko god vam ovaj savet bio šokantan, moramo da kažemo da ga je dao upravo muškarac

  • 2
Ljubav Foto-ilustracija: Pixabay

Često se može čuti kako se žene žale na svoje partnere da "ne znaju šta hoće" i gube interesovanje, bilo da je reč o ranoj fazi veze ili krizi srednjih godina. 

Iako se ovo dešava kod mnogih parova, tema je kompleksna i razlozi za odustajanje, nesigurnost i slično, mogu biti različiti. Ipak, jako je važno da žene znaju šta mogu da urade kako bi zadržale pažnju svog partnera, posebno ako primete određene negativne obrasce ponašanja.

Ključ je da obratite pažnju na njegov odnos prema vama. Ukoliko je nekoliko dana neoubičajeno tih i ne pokazuje interesovanje za seks, to može biti rani znak da nešto nije u redu i da se udaljava od vas.

Ukoliko pokušate da razgovarate sa njim, a on tvrdi da je sve pod kontrolom, a ujedno nastavlja da se isto ponaša, vreme je da promenite svoje ponašanje.

Sve što treba da uradite je da se povučete. Međutim, to ne znači da treba da prestanete da pričate i da ga na taj način kažnjavate, jer to apsolutno nije u redu raditi nikome.Takođe, ne savetuje se ni da ignorišete muškarca već da u ovakvoj situaciji se prisetite ko ste, da ste vi osoba koja ima svoj život i interesovanja, a zatim da počnete da se ponašate tako.

žena, devojka, tajanstvenost Pixabay.com

Posvetite se svom životu, vama važnim stvarima, bez potrebe da konsultujete svog partnera, čekate njega da napravi plan i slično...

Nažalost, većina žena radi sasvim suprotno. Počinju da brinu, zapitkuju, zvocaju, zbog čega muškarac ima još veću potreba da se skloni. Što se više žena približava, on postaje sve oštriji i udaljeniji...

Kada ga pustite da se odvoji malo od vas zapravo povećavate šanse da počnete da mu nedostajete, pa čak i da ste pod istim krovom u kući, on će vrlo verovatno postati anksiozan i počeće da misli da vas je izgubio.

seks, ljubav Pixabay.com

Zato, u ovakvim situacijama, treba da se ponašate slično kao muškarci.  Posvetite se svom društvu, hobiju, poslu. Dajte mu dovoljno vremena da reorganizuje svoj život i razmisli o svom ponašanju. Tako će vam se  partner vratiti nazad u zagrljaj, kada bude bio spreman.

Koliko god vam ovaj savet bio šokantan moramo da kažemo da ga je dao upravo muškarac, koji kaže da ukoliko isprobate ovu tehniku, ako vas voli vaš partner, on će biti srećan i vratiće vam se ponovo. U slučaju da ova tehnika ne da rezultate, dobro je što ćete znati na čemu ste i moći ćete da idete dalje, a ne da gubite godine pored osobe koja vas ne voli.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😁

    3. jun 2020 | 08:31

    Slažem se, ali i u obrnutoj situaciji. Da treba žena da se vrati. Ne zvocaju i ne guše samo one 😀

  • Jans

    2. jun 2020 | 23:37

    Možda !!!!!!će se vratiti, možda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA