≫ 

Još jedan dokaz da Melanija ne može očima da vidi supruga: Tramp joj naredio da se nasmeje na silu

Još jedna neprijatna situacija u kojoj se našla Melanija Tramp

  • 6
Melanija Tramp Donald Tramp foto: printscreen/youtube/Independent

Tokom posete Nacionalnom svetilištu Jovana Pavla II, čini se da je predsednik SAD Donald Tramp zamolio svoju suprugu Melaniju da se nasmeši.

Dok su predsednik i prva dama pozirali fotografima, Tramp se okrenuo i nešto rekao Melaniji. Od tog trenutka ona je na silu počela da se smeši fotografima.

Ovo je samo još jedan u nizu nesklada i neprijatnosti koje su kamere zabeležile kada je najpoznatiji par na svetu u ptianju.

Često su i psiholozi tumačili neverbalnu komunikaciju poznatog para i često dolazili do sličnih zaključaka. Dok bi mnogi njeni postupci mogli da se protumače kao Melanijina sramežljivost i želja da zaštiti privatni život, nekavaljersko ponašanje Donalda poput onog na inauguraciji kada nije hteo da joj otvori vrata limuzine niti da je sačeka da zajedno krenu, nakon kojeg se njeno lice smrklo, do uopštene ukočenosti u držanju kad je u blizini muža moćnika - sve to stručnjaci za neverbalnu komunikaciju navode kao dokaze da je njihov brak sve samo ne ispunjen ljubavlju i bliskošću.

I ne samo to, neki su mediji otišli korak dalje navodeći ideje kako je Melanija u tom odnosu psihički zlostavljana, ali zbog vrlo dobrog advokatskog tima i moći koju uživa njen suprug, ne može sebi da priušti da izađe iz braka - jer bi je Donald "uništio".

On je, naime, veruje da je on jedini koji može da ostavlja, a to mu trenutno za njegov politički imidž ne odgovara.

- Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad. Melanija želi da ima što manje moguće posla sa Donaldom. Ne zanima je on, kao ni predsedništvo - rekao je porodični prijatelj.

Ujedno, postoje brojna svedočanstva, ali i dokazi da američki predsednik nema previsoko mišljenje o ženama te smatra da bi većina njih trebalo da se drži kuhinje i kreveta, dok muškarci "rade posao". U to verovatno ne uključuje svoju kćerku, koja je posebna zbog činjenice da nosi njegove gene i zbog toga što je on usmerava.

Jedan od spornih snimaka u kojima se Tramp pokazao kao suprotnost džentlmenu je ona iz 2004. u kojoj je komentarisao seks s Lindzi Lohan, koja je tada imala samo 18 godina. Kasnije je opovrgnuo da je ikad spavao s njom. Drugi je slučaj snimka u kojoj vulgarnim rečnikom govori kako je nekažnjeno hvatao žene za međunožje i "lažne grudi".

Melanija nosi crne naočare iz jednog razloga

Melaniju Tramp možete retko videti bez velikih, tamnih sunčanih naočara.

Dvojica stručnjaka otkrivaju zašto je Prva dama SAD tolika obožavateljka velikih naočara, a odgovor nije samo u činjenici da savršeno upotpunjuju njen stil.

Prvu damu često kritikuju zbog prevelikih sunčanih naočara koje je nosila tokom zvaničnih pojavljivanja sa suprugom, posebno u situacijama poput komemoracija kada to nije bilo prikladno.

Donald Trump, Melania Trump, Donald Tramp, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Ali stručnjaci veruju da su upravo one način da prikrije sopstvene nesigurnosti.

- Naočare na nju deluju kao štit. Čini se da nesvesno pokušava da se zaštiti od budnog oka javnosti i kritika - kaže modna stilistkinja Džema Šepard - Melanija je često u intervjuima naglašavala da se oseća kao da je neko maltretira, pa joj je upotreba naočara vrsta oklopa.

Psihoterapeut Lusi Baresford ističe da nošenje naočara sugeriše da se oseća više nego neprijatno u novoj ulozi.

- Kada Ana Vintur nosi takve naočare ona se oseća samopouzdano i ima kontrolu. Ali, mislim da je kod Melanije suprotno potpuno. Mislim da je neverovatno stidljiva, ne dopada joj se publicitet - zaključuje Baresford.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    3. jun 2020 | 13:21

    Sama je kriva.htela je da ima pare,moc I da bude vidjena.sad nek trpi.

  • Prosto kao...

    3. jun 2020 | 13:25

    Tipično ženska podvala. Uvališ se bogatašu u krevet, zažmuriš i progutaš žabu dok se som ne upeca, i posle izvesnog vremena si bogata žena. Više ti sem njegovih para ništa nije potrebno.

  • kale

    3. jun 2020 | 13:35

    Ali njegove milione rado gleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA