≫ 

Zatrudnela je sa pogrešnim čovekom: "Bila si mu lak plen, sumnjam da ćeš ga ikada više videti"

Iako je presrećna što je ostala trudna, svesna je svoje velike greške

  • 1
Trudnica

Foto: Pixabay

Muško-ženski odnosi su često jako komplikovani, a smatra se da su afere postale normalan deo naše svakodnevnice. To dokazuje i emotivna ispovest 25-godišnje devojke iz Velike Britanije koja je opisala kako se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem, sa kojim sada čeka dete...

Anonimna žena je napisala pismo u kome je otkrila kada je upoznala čoveka, kako se upustila u aferu, ali i šta planira dalje da radi u svom životu budući da on ne želi više dece.

- Upoznali smo se u martu, pre karantina. Konobarisala sam u kafiću, a on je radio na obližnjem gradilištu. Svakog jutra je dolazio sa kolegama. Jako je zgodan i ima osmeh koji otapa srca. Nisam mogla da verujem da mi se takav muškarac udvara. Kolege su ga zadirkivale da bi mu supruga poludela kada bi ga videla sa mnom - istakla je Britanka.

U svojoj priči otkriva da je muškarac preduzeo prvi korak jer je počeo sam da dolazi u kafić, obično pred kraj radnog vremena. Kada god bih ga pogledala, osetila bih leptiriće u stomaku, tako da nije bilo potrebno mnogo da padne na njegove čari...

Muškarac joj je rekao da više nije sa svojom suprugom, a potom ju je pozvao da se vide u gradu i popiju piće. Nakon prvog izlaska su završili u krevetu, a potom su se videli još dva puta tokom karantina... Ističe da se dugo vremena nije osećala tako poželjnom.

stomak, trudnoća, trudnica

Pixabay.com

- Znam da to nije bila dobra odluka zbog pandemije, ali mislila sam da naš odnos ima budućnost nakon popuštanja mera budući da je pokazivao interesovanje za mene. Prošle nedelja sam saznala da sam trudna. Ne znam zašto sam bila iznenađena, mislila sam da to meni ne može da se dogodi. Poslala sam mu poruku misleći da će biti oduševljen, a onda mi je rekao da ne želi još jedno dete. Nikad mi nije ni spomenuo da ima decu. Ja želim da rodim, ali mislim da moje dete zaslužuje dobrog oca -  zaključila je nesrećna žena.

Trudnica

Foto: Pixabay

Igrač i lak plen

 

Pismo ove mlade žene je pročitala kolumnistkinja magazina San koja je dala svoje mišljenje o ovoj temi. On je bio igrać, a ona lak plen.

- Ovaj tip je igrač kome si bila lak plen. Žalim njegovu suprugu i decu, sumnjam da ćeš ga ikada više videti - napisala je autorka.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA