≫ 

"Ne mogu da podnesem činjenicu da svaki dinar moram da tražim od supruga"

"Za svaki sitnicu moram da tražim novac od supruga, čak i kada idem da kupim hleb i mleko"

  • 17
Kupac, osmeh, novac Foto: Pixabay

Jedna žena našla se u situaciji da finansijski u potpunosti zavisi od svog supruga. Za pomoć se obratila psihologu jer se nalazi u situaciji koja joj ni malo ne prija, prenosi Sun.

- Kada mu tražim novac uvek stenje. Budući da mi daje novac za sve ima potrebu da kontroliše svaki deo mog života - započela je svoju priču žena koja je ostala anonimna.

- Pre nekog vremena izvadila sam kreditnu karticu bez njegovog znanja. Ipak, uspeo je da me otkrije, pa je sve dugove otplatio i svaki dinar koji bi i mogao da legne na moj račun ide na njegov. U braku smo 12 godina i imamo dva sina. Od tada se neprekidno raspravljamo oko novca. Za svaku kupovinu moram da tražim novac od njega i to me jako frustrira. Šta da radim? – pitala se 39- godišnja žena.

Odgovor psihologa:

- Prvo morate da kažete suprugu da vam je jako žao što ste izvadili karticu bez njegovog znanja i što je morao da pokriva vaše dugove. Evidentno je da vam oboma ne prija način na koji živite. Morate nešto da promenite.

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    10. jun 2020 | 20:31

    Zaposli se i rešiš problem.

  • Sofi

    10. jun 2020 | 23:17

    Hahahaha... Jak mi psiholog. Bas joj je ponudio resenje.

  • Zaposli se...

    10. jun 2020 | 20:25

    ...otvori svoj račun, lako je glumiti ludilo i biti sponzorusa, ali da ja moram muzu da tražim dinar za uloske, frizera i kozmeticara, ili da deci kupim šta želim i molim da mi da neki dinar poludela bih... žalosno je sto ove žene zavisne od muškaraca najčešće su zrtve psihičkog ili fizičkog nasilja... a koliko se vidi iz ovog primera, očigledno je da psihičko maltretiranje već postoji...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA