≫ 

Dokazano da ova stvar povećava zadovoljstvo: "Postajem sve uzbuđenija i osećam trnce"

Ovaj neobičan komad nakita može da poboljšava vaš seksualan život

  • 2
Zgodna žena, lepa, seksi, privlačna, ruža, seks Foto: Pixabay

Iako smo mesecima bili zatvoreni, a mnoge industrije se suočavale sa krizom, zahvaljujući društvenim mrežama novi trendovi se i dalje pojavljuju. Neki od njih imaju čak i zanimljive prednosti u spavaćoj sobi.

Ukoliko pogledamo Instagram profile popularnih influenera, muzičkih zvezdi ili brendova, može nam se učiniti da nas je vremeplov vratio u nazad 25 godina, do "devedesetih".

Dokaz za to je veliki povratak pirsinga bradavica, a ovaj trend je doslovno osvojio američke i britanske zvezde koje su iskoristile lepo vreme da pokažu svoje minđuše ispod topova i majica.

Pevačica Rijana, glumica Bela Torn, voditeljka Kloi Feri, samo su neke od slavnih dama koje su ponosno prošetale svoje pirsinge, i pokazale na Instagram profilima.

Da li ste znali da ova vrsta pirsinga može da poveća zadovoljstvo u krevetu?

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MAURA HIGGINS (@maurahiggins) on

Istraživanje časopisa "Seksualna medicina" otkriva da stimulacija bradavica može povećati uzbuđenje, zadovoljstvo i čak izazvati orgazam.

To je zato što trljanje osetljivog područja aktivira deo mozga koji se naziva genitalni senzorni korteks. To je isti deo koji se aktivira kod stimulacije vagine, klitorisa i grlića materice. A, pirsing može povećati osetljivost bradavice.

Ljudi koji ne nose pirsing na bradavicama imaju pristupne nervne završetke samo na spoljnoj strani tela. Dok pirsing pruža pristup nervnim završecima unutar kože koji stimuliše nakit. Nažalost, to ne funkcioniše za sve, ali nije neuobičajeno.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kayla (@kaylatrapani) on

U 2015. godini portal "Bustle" je pitao nekoliko žena koje imaju pirsing bradavica da li ovaj nakit utiče na veće uzbuđuje.

- Pa, volim grub seks. Ako osetim da ću uskoro da dostignem orgazam, onda ja ili moj dečko počnemo da ih povlačimo ili uvrćemo, i to mi pomaže da se dodatno uzbudim

- Moji pirsinzi su učinili bradavice osetljivijim, pa kada imam seks i dodirnem ih, postajem sve uzbuđenija i osećam trnce.

Orgazam Foto: Pexels/Valeria Boltneva

- Pirsinzi sami po sebi ne povećavaju zadovoljstvo, već mi pomažu da se osećam seksi i moćnom, zbog čega je seks mnogo bolji - komentarisale su žene koje imaju minđušu na grudima.

Dakle, ako želite da poboljšate svoj seksualni život - onda možda možete da probate ovaj trend.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA