Žena otkriva zašto su bogati muškarci užasni ljubavnici: "Probudila sam se i znala da on nije pravi"

- Odmah sam znala: ovo nije pravi čovek za mene.

  • 6
Jana Hoking

Foto: Printskrin Instagram/jana_hocking

Bogati muškarci koji žele da se skrase poznati su kao "najpoželjniji za brak ", ali jedna žena je priznala da nije uvek sve tako savršeno kao što se čini.

Australijanka Džana Hoking napisala je svoju ljubavnu ispovest za portal news.com u kome je otkrila zašto smatra da bogati muškarci nisu dobri ljubavnici...

- Izlazila sam sa muškarcem koji je bio veoma finansijski obezbeđen. Imao je raskošnu kuću u elitmom delu grada i prelepi crni rendž rover. Bio je veoma otvoren za ideju da se smiri i zasnuje porodicu, kao i tip muškarca u koga ne moraš da sumnjaš ako je otišao na momačko veče ili je izašao u grad. Skoro sve je zvučalo predobro da bi bilo istinito.

Moji prijatelji su mi pričali kako sam srećnica što sam ga pronašla, kako sam napokon osvojila džekpot i treba da budem očarana njim. Postojao je samo jedan problem ... Ja to nisam osećala.

Bio je previše postupljiv, slagao se sa svim...  Bio je srećan kada ja vodim razgovor, nerado mi je davao svoje mišljenje, i ako ćemo iskreno, puštao me je da uradim baš sve što hoću...

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Hocking 🦁 (@jana_hocking) on

 

Pokušala sam sa njim da razgovaram o temama za koje sam mislila da se neće složiti sa mnom ili možda o kojima imam čvrste stavove. Uživam u razgovorima i i obožavam da čujem tuđe mišljenje, ali on je bio baš onaj divan tip koji je srećan da čuje mene i da se složi sa tim u potpunosti. 

"Birala sam restorane, temu razgovora i destinaciju za vikend putovanje"

 

- Probudila sam se jednog jutra i on je zurio u mene, čekajući da mu kažem šta ćemo raditi tog dana, i odmah sam znala: ovo nije pravi čovek za mene.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Hocking 🦁 (@jana_hocking) on

 

Znala sam da raskidanjem sa njim ne odustajem samo od dečka, već se odričem lagodnog života. Života za koji nije bilo potrebno da svoje pola plate dam na smešan kredit koji bih bila prinuđena da podignem nakon jednog previše skupog putovanja u inostranstvu. Odustala sam od prekrasne kuće u zamenu za svoj jednosoban stan. Odrekla sam se mogućnosti da se udam i osnujem porodicu sa frajerom koji je zapravo i to želeo sa mnom.

Da li su finansije vredne sklapanja braka sa nekim, za razliku od zaljubljenosti? Nažalost ne.

 

Srećan ishod je to što je on pronašao divnu devojku koja obožava njegove krupne oči i način na koji se ponaša prema njoj. Zaista je bio poželjan muškarac, ali ne za mene.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jana Hocking 🦁 (@jana_hocking) on

 

Ja sam išla na sjajne sastanke sa muškarcima, imala sam fascinantne rasprave o raznim temama i uživala što imam konstruktivne razgovore.

Nemojte me pogrešno shvatiti, sigurno nisam svetica, i radije bih volela da prođem laganim putem kroz život, ali imajte na umu da takođe postoji puno radosti u samostalnom zarađivanju novca, hrabrosti da živite sami,  pa čak i štednji novca.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    26. jun 2020 | 00:38

    Verujem joj da je tako. Ona je prakticno preuzela ulogu muskarca, i naravno da tako ne treba da bude, zene vole kada imas svoje misljenje, svoj stav, i kada TI vodis, kao muskarac. Ti biras gde idete, ti predlazes, TI vodis, ne ona. Sve je to sasvim logicno ko i malo poznaje zene, tako da ja nisam iznenadjen. Takvima kao sto je on treba neka koja voli da dominira i da komanduje, one muskate zene, a zenstvene vole kada muskarac vodi, i kada je dominantan. ;)

  • Luka

    26. jun 2020 | 07:09

    Siromasni vitez j najbolje

  • Др

    26. jun 2020 | 06:45

    Па, драге даме, идеални мушкарац ( као и идеална жена) не постоји!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA