Spava sa svojim šefom, ali se plaši budućnosti: "Ne znam šta da radim jer sam se zaljubila do ušiju"

"Želim da mu kažem kako se osećam, ali ne želim da upropastim naše drugarstvo"

  • 9
Seksualno zlostavljanje

Foto: Shutterstock

Poslednjih šest meseci upražnjava intimne odnose sa svojim šefom. Prvenstveno su se dogovorili da imaju seks bez obaveza, ali se to sad razvilo u nešto ozbiljnije, budući da se zaljubila u njega...

- Imam 26 godina, a on 38. On ima i sina od 8 godina i više ne živi sa suprugom. Zaposlio me je prošlog leta i vrlo brzo je naš odnos prerastao u intimni – ispovest započinje mlada žena koja je želela da ostane anonimna.

- Nisam bila u vezi, a on je bio oženjen, iako je bilo očigledno da kod kuće nije sve u redu. Budući da smo oboje komunikativni, počeo je da mi se poverava. Nakon posla, često bismo se sastali na piću.

Rekao mi je da mu nedostaje bliskost fizičke veze i pitao me je kako se nosim s tim što sam singl. Shvatila sam to kao pomalo lično pitanje, ali sam mu odgovorila da i meni nedostaje seks.

Predložio je da imamo neobaveznu vezu, odnosno samo seks bez obaveza. Razmišljala sam se, ali sam prihvatila. Privlačio me je fizički, kao i ja njega.

Počeli smo redovno da se sastajemo, prvenstveno kod mene jer je on tad i dalje živeo sa suprugom. Potom je izbila pandemija korona virusa, pa se izvesno vreme nismo viđali. Sad radimo od kuće, ali smo u kontaku. Čak smo se i nekoliko puta sastali, uprkos situaciji.

Više ne živi sa suprugom i sinom, a moja osećanja prema njemu rastu iz dana u dan. Zaljubljena sam do ušiju. Želim da mu kažem kako se osećam, ali ne želim da upropastim naše drugarstvo.

Veoma sam zbunjena i ne znam kako da mu sve priznam, budući da je rekao da želi seks, a ne emocije. Šta da radim? – pita nas.

Žena

Foto: Pixabay

Odgovor: Uobičajena situacija sa odnosima koji isključivo uključuju seks je da u toku vremena postanu više od toga.

On je u fazi razrešenja odnosa sa suprugom i možda emotivno nije spreman da uskoči u ozbiljnu vezu, a to bi možda bilo stresno i za njihovog sina.

Biće vam teško da skrivate svoja osećanja, pa budite iskreni s njim, ali znajte da on zna da vaš odnos može uticati na uspeh kompanije, pa budite spremni ako vas odbije.

Ako i dalje bude insistirao samo na seksualnom odnosu, najbolje je da prekinete aferu jer ćete u toku vremena sve više patiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    30. jun 2020 | 06:35

    Lepa bajka!

  • Supruga

    30. jun 2020 | 00:59

    Pusti šefa malo i kući da radi

  • Dragana

    30. jun 2020 | 00:10

    Ja već 10 godina seksam se sa šefovima . Majka dam troje Dečice i imam divnog supruga . Suprug nikad nije posumnjo tako da imamo divan brak .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA