≫ 

Spavala je sa 25 muškaraca, a ima samo 19 godina: "I dalje ne mogu da nađem pravu ljubav"

Nevinost je izgubila sa 15 godina...

  • 8
Devojka, tuga, uznemiravanje, silovanje Foto: Shutterstock

- Otkako sam izgubila nevinost počela sam da brojim muškarce s kojima sam spavala. Bilo ih je najmanje 25 – ispovest započinje devojka (19) koja je želela da ostane anonimna.

- To je mnogo, s obzirom na to da imam 19 godina. Nevinost sam izgubila sa 15.

Moji roditelji su se neprestano svađali i nisu imali vremena za mene. Tata je napustio mamu, koja je pronašla dečka već sledeće večeri. Bila sam željna pažnje i nekoga ko će mi pružiti nežnost i ljubav.

Mislila sam da ću je naći tako što ću spavati sa vršnjakom. Lepo smo se proveli, ali je izbegao moj pogled sutradan u školi. Onda sam pomislila da nađem nekog starijeg od sebe, pa sam počela da flertujem sa starijim bratom svoje najbolje drugarice.

On mi je ponudio trojku s njegovim drugom, koju sam prihvatila, iako sam se zbog toga čudno osećala. Jednostavno sam nastavila sa ovakim radnjama, svaki put se nadajući da će neko želeti da ostane sa mnom, ali to se nijednom nije desilo.

U toku karantina sam počela da razmišljam o svom životu i šta je to što sam radila na pogrešan način. Osetila sam se posramljenom zbog broja muškaraca sa kojima sam bila. Želela sam da vratim vreme unazad.

Radila sam u baru i svaki muškarac me nije uzimao za ozbiljno. Ne znam zašto se to dešavalo. Ako bih im rekla da prvo želim da se upoznamo pre seksa, onda bi prestali da razgovaraju sa mnom.

Ne želim više da se ponižavam, ali nemam ideju kako da popravim svoju situaciju. Imate li savet za mene? – pita nas.

Žena Foto-ilustracija: Pixabay

Odgovor: Seks bez obaveza rizikuje vaše emotivno, kao i seksualno zdravlje. Žao nam je što ste toliko dugo u toj situaciji, ali nam je ujedno drago što ste shvatili da vredite mnogo više.

Dobro je što vas je karantin naterao da o svemu razmislite. Još ste veoma mladi i i dalje nije kasno.

Nemojte sebi nabijati grižu savest. Odrasli ste bez ljubavi i pažnje koje su svakome potrebne. Ljubav nećete naći kroz kratkotrajne afere. Treba da naučite da prvenstveno volite sebe. Fokus sa muškaraca preusmerite na sebe. Nađite posao koji vam odgovara i negujte prava prijateljstva.

Video: Argentinska voditeljka zaludela je gledaoce širom sveta seksepilnim izgledom i izdanjem bez brusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z001

    28. jun 2020 | 23:22

    Samo budi uporna 😀

  • Boža zemunac

    28. jun 2020 | 23:24

    Živa bila i Bog te čuvao.

  • DARKO 100%

    28. jun 2020 | 22:31

    Postoje zene kao takve kao ti,kao takve kao onakve, tako svaka pripada nekoj grupi, postoje zene i koje pate za seksom a ti si vec tako rano postala kapitalac muskog ponosa,nimfomanka ili jednostavno zracenje erogene zone gde je neizbezno udvaranje masu muskaraca ili vodjenja ljubavi sa tim istim muskarcima ,kako godj okrenes bices ..........!😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA