Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo koja veličina muškog polnog organa dovodi žene do vrhunca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema novoj studiji veći muški polni organ može da dovede do boljeg seksa, ali ne u svim okolnostima

  • 26
Par u krevetu, sex, seks, romantika Foto-ilustracija: Shutterstock

Veličina muškog polnog organa može značajno da utiče na postizanje ženskog orgazma i bolji seksualni doživljaj, a evo koja dužina se smatra najidealnijom.

Nedavno istraživanje sprovedeno od strane sajta za upoznavanje Big One Dating, pokazalo je kolika je povezanost između veličine muškog polnog organa i postizanja vrhunca žene.

U istraživanju je učestvovalo 4.761 žena koje su imale zadatak da otkriju kada su poslednji put imale seks, kao i koliko je bio obdaren njihov ljubavnik. 

Tim istraživača je potom postavio intimno pitanje - da li su postigle orgazam ili ne? 

Nakon toga prikupljeni su svi podaci, a anketa je pokazala da penis prosečne veličine 20 cm ženama pruža naprijatniji užitak, a čak 44 odsto dama je uspelo da doživi vrhunac. 

Mladi momak i devojka, seks, sex, uza zid, poza Foto: Shutterstock

Muški polni organi od 17 cm i 22 cm se takođe smatraju "uspešnim" jer su uspeli da aktiviraju orgazam u 38 odsto i 32 odsto slučajeva, otkriveno je u studiji.


Imamo dobre vesti i za manje odbarene momke

Više od trećine žena je otkrilo da je postiglo prijatan seksualan doživljaj sa muškarcima čija veličina polnog organa je bila između 10 i 15 centimetara. Ako ih uporedimo sa momcima čija dužina polnog organa iznosi 27 cm, njihov stepen uspeha je isti - što pokazuje da veći nije uvek bolji.

Seks Sex poze pose Foto: Shutterstock

Najmanje zadovoljavajuća dužina penisa bila je 2 cm, verovatno zato što je količina prodiranja u vaginu u ovom slučaju ograničena.

Da li se slažete sa ovim rezultatima?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA