≫ 

"Uživala sam u aferi sa šefom firme, dok njegova supruga nije saznala za nas"

"On ima 40 godina i izgledalo je da toliko toga imamo zajedničkog..."

  • 5
devojka, telefon Foto: Unsplash.com

Upoznala ga je preko aplikacije za upoznavanje...

- Odmah smo izgradili odnos pun strasti i uzajamnog poštovanja, i u spavaćoj sobi i na svim drugim mestima, a onda sam primila poziv od njegove supruge – ispovest započinje žena (33) koja je želela da ostane anonimna.

- Ja sam već razvedena, i upoznala sam ga u svom ranjivom periodu, koji je, iskreno, dugo trajao. On ima 40 godina i izgledalo je da toliko toga imamo zajedničkog. Rekao mi je da je, takođe, razveden i da ima dvoje dece od 7 i 5 godina.

Prvo smo razmenjivali fotografije i poruke, oboje osećajući da postoji hemija između nas. Još u toku prvog ručka nismo mogli da prestanemo da se smejemo. On je direktor uspešne firme, pa zbog posla često putuje. Čak sam mu nekoliko puta pravila društvo.

Dane bismo provodili u lepim hotelima i spa centrima, a noćima izlazili u restorane pored reke, a potom vodili ljubav pri povratku u sobu.

Pre tri meseca, baš s početkom pandemije, primila sam poziv od žene koja je želela da zna da li sam imala seks sa njenim suprugom. Pitala sam je zašto je to interesuje, jer je on razveden, a ona mi je rekla da su i dalje u braku i prekinula vezu.

Potom sam dobila poziv od svog ljubavnika koji mi se zakleo da je razveden i da njegova bivša samo želi da izazove nevolju. Bio je veoma uverljiv, pa sam mu poverovala.

Tužna, tuga, tužna žena Foto: Unsplash.com

Kad je nastupio karantin, viđala sam ga mnogo ređe, ali mi je i dalje slao poruke, provevši jedan vikend kod mene. Njegova supruga je ponovo počela da zove, pa mi je na kraju priznao da su i dalje u braku, rekavši da planira već godinama da je napusti. Ona ga je ubrzo isterala iz kuće.

Sad želi da se useli kod mene, ali mu to ne dozvoljavam. Šalje mi i cveće koje, takođe, odbijam, jer više ne mogu da mu verujem.

Da li imate savet za mene? Šta da radim?

Ako ste bili u sličnoj situaciji, ili znate kako biste vi postupili u ovoj situaciji, pišite nam u komentarima.

Video: Audio snimak koji je razbesneo svakoga ko ga je preslušao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    6. jul 2020 | 22:41

    Primi u stan i njega, i zenu i decu i zivite svi lepo tako srecni do kraja zivota.

  • Goran F

    6. jul 2020 | 22:23

    Ima taj para useliće se ,čist preletač.Snaći će se muško je ,a pritom ima kinte...👋

  • Jana

    6. jul 2020 | 22:24

    Sa Jutkom je drugačije, on je bio nasilan ali ova nesrećnica je svojom voljom pristala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA