≫ 

Predrag želi trojku, ali ona ne: "Jednom se živi, pa zašto da ne probamo?"

"Naša veza je puna ljubavi, ali se u poslednje vreme zbog ove teme i raspravljamo, što se pogotovo dešavalo u toku karantina kad smo oboje imali vremena da razmislimo o mnogim stvarima..."

  • 8
Muškarac sa devojkom gleda drugu devojku, Ljubomora, Trojka, Zavođenje, Preljuba, Odmeravanje

Foto: Shutterstock

- Želim da sa svojom devojkom probam trojku. Nebitno mi je da li bi to bilo sa ženom ili muškarcem, ili čak parom – ispovest započinje Predrag (34) iz Kragujevca.

- Moja devojka je stidljiva i zatvorena. Kad se dotaknem te teme, ona se ućuti, a ponekad i napusti prostoriju. Ima 30, a zajedno smo 5 godina, pa se mislim – zašto da ne?

Jednom se živi, pa zašto da ne probamo? Verujem joj u potpunosti i želim da "začinim" naš seksualni odnos. Mislim da bi se i njoj dopalo samo kad bi dala šansu.

Naša veza je puna ljubavi, ali se u poslednje vreme zbog ove teme i raspravljamo, što se pogotovo dešavalo u toku karantina kad smo oboje imali vremena da razmislimo o mnogim stvarima. Da li grešim time što želim da je na to nagovorim? – pita nas Predrag.

Odgovor:

 

Iskreno, da. Time što biste doveli novu osobu u vezu može izazvati potencijalan rizik za velike probleme bola i narušenog poverenja.

Vaša devojka vam je jasno stavila do znanja da to ne želi, pa bi trebalo to i da ispoštujete i od toga u potpunosti odustanete.

Ako ste saglasni sa našim odgovor ili smatrate da postoji bolje rešenje, pišite nam u komentarima.

Video: Kako izgleda kada je neko ljubomoran kao pas

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    5. jul 2020 | 23:38

    Samo tako nastavi, i izgubices divnu zenu🤦‍♀️

  • Starina Janko

    6. jul 2020 | 09:38

    Ovo je dokaz da se budale ne sade nego same niču. Ljubav je nešto posebno što se ne deli transparentno sve što je intimnija ona je sladja. Druga je stvar ako neko od partnera izleti ali u tajnosti nekada taj izlet zna i da pomogne u održavanju braka. Žena nije jabuka pa da je podelimo sa nekim na pola.

  • 🤔

    6. jul 2020 | 09:56

    Veza puna ljubavi, a postoji potreba za drugim ljudima? Ha ha šta bi bilo tek da nije 'puna ljubavi' 😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA